Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Bilgim yok benim, Focusun fiyatı inecek..Sabredin biraz 1-2 ay bekleyin bi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Kalite desen kalite, sürüş desen harika.. Ama çok ısınamadım bu arabaya, bizde 98 modeli vardı ondan sonraki kasalar hep köşeli ve biraz soğuk görünümlü geldiler. Ford Scorpio modelinin boşluğunu da dolduracak kadar iri bir Mondeo çıkarmak zorundaydı ama araba birazcık kaba oldu bu yüzden, bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Ben SW versiyonunu çok seviyorum valla abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Bazı araçlara Sw çok yakışır, Mondeo nun son versiyonlarına bence Sw daha çok yakışıyor aynı şekilde Peugeot 407 ve 508 e de.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 İlk gördüğüm anda aşk başladı mondi SW ile aramda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seznur Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Kesinlike bi ST uzantısı şart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Mondi'nin içine oturunca histtirdiği o kalite duygusu başımı döndürüyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 alalım birer tane ozaman.... 160 lık... bir de chipletirsek 200 olur heralde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Mondi'nin içine oturunca histtirdiği o kalite duygusu başımı döndürüyor... Benim de, arabanın içine girip parmak atmadan (?) duramıyorum!! Heryer yumuşacık plastik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Alalım vallaha... Yumuş yumuşş,oohhh.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 beyaz s. wagon çok güzel gitmiş showroom da çekilen araç. gerçekten sahip olmak isterdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 selectiv i 65 bine alırız sanırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 65.000 Tamamdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Bi 10.000 liracık daha atın S60 alın be yav Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 10bin değil bi 30 bin daha atmak lazım... 75 bine S60 ın boşu... dolusu 95 bin.. o da mondeo selective kadar dolu değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap