Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 65.000 Tamamdır Titanium 65 sanıyordum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 10bin değil bi 30 bin daha atmak lazım... 75 bine S60 ın boşu... dolusu 95 bin.. o da mondeo selective kadar dolu değil... 75 boşu 85 dolusu galiba, 95bine de mi S60 1.6 180HP varmış? Neyse canım en fulüne binmeyelim bu seferlik de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 titanyum 58 bin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Titanium 65 sanıyordum? tdci kazığının farkı işte o kadar abicim...Türkiye gerçeği.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Evet farketmedim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 75 boşu 85 dolusu galiba, 95bine de mi S60 1.6 180HP varmış? Neyse canım en fulüne binmeyelim bu seferlik de 110 bine bile var ama... security, advance ve premium paketlerle + sunroof+ 17 inç çelik jant+ metalik 92 bin lira... bunlarında üstüne bi sürü opsiyon var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Ve bu opsiyonu sitelerinde göstermiyorlar acayip gıcık oluyorum volvoya. 2.0 T full'ü 120 bin TL idi..Bu şartlar altında bmw3 varken veya merco volvo almam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 S60'ta çok gözel ama yaaaa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 hem de çoooook... merco, bmw ye göre... benim de önceliğim volvo olurdu.. full bir s60 T5 tadından yenmez.. naapayım başkasını... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Bugün bir komik reklam programında yeni Mondeo nun da reklamı vardı. İki polis bir suçluyu kovalıyordu polislerden teki yoldan geçen Mondeo yu durdurup aracı sahibinden alarak suçluyu kovalamaya başladı; derken baktı arabanın içi yayla gibi, otm. klimayı ayarladı iyice yayıldı aracın içine, derken suçlu ve polis arkadaşının yanından şaşkın bakışlar arasında geçip gitti! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 bir reklam da ben iletiyorum bugün bir çekicide gördüm Çekici aranasının fuk yan tarafında şöyle yazıyordu (tam kelimesi tutmayabilir) Bu aracın sahibi Yeni Focus Alırken arabasını çektirdi..gibi saçma sapan bişeydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 hiçbişey anlamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Benimkini mi anlamadın? Şimdi bi polis varmış bi de suçlu .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 bir reklam da ben iletiyorum bugün bir çekicide gördüm Çekici aranasının fuk yan tarafında şöyle yazıyordu (tam kelimesi tutmayabilir) Bu aracın sahibi Yeni Focus Alırken arabasını çektirdi..gibi saçma sapan bişeydi bende çekicinin anasının **** lamış yan tarafında diye okudum...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 hiçbişey anlamadım... Benimkini anlamamıştır sanırım çünkü görsellikle beraber bir anlamı var birde ist'un bazı gerçekleri kritik noktalarda aracı bırakırsan 5 dk içinde o araç kaybolabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap