Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 bende çekicinin anasının **** lamış yan tarafında diye okudum...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Çin'den Mondeo'lar: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 tittanyum yazıyo arka sağda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 mondeonun yeni kasasına oldukça süre var.. belki de 3 yıl gibi... baya uzun süre.. bu zaman içerisinde standart bi ecoboost focus alıp yeni mondi yi beklemek diye bi fikir geldi içimden.. çünkü bu kadar teknoloji donanım ve motorun üzerine yeni mondeoyu tarif bile edemiycem artık.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 mondeonun müzik sistemi ve ekranı bizdeki pioner larla hiç alakası yok... bidekilerin hem ekranları küçük hem de fonksiyonları daha az... yeni kasayla birlikte touch falan olursa da bize gelir umarım... ozamana kadar touch problemi de çözülmüş olur heralde.. gerçi bu seferde daha gelişmiş başka bişey çıkar.. o gelecek diye bekler dururuz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 mondeonun müzik sistemi ve ekranı bizdeki pioner larla hiç alakası yok... bidekilerin hem ekranları küçük hem de fonksiyonları daha az... yeni kasayla birlikte touch falan olursa da bize gelir umarım... ozamana kadar touch problemi de çözülmüş olur heralde.. gerçi bu seferde daha gelişmiş başka bişey çıkar.. o gelecek diye bekler dururuz.. Bizim pionner lar bize (tr) özgü zaten..Ford'a özgü değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 patron 160 lık motor sence nasıl.... 180 liğe göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Çinden mondiler diyince, çin malı mondiler gibi anladım ilk etapta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Siz mondi nin içi farklı diyince baktım vallaha farklıymış... http://www.ford.com.tr/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobwhere=1214400132140&blobkey=id Bu bize gelen... Bu da avrupa'ya.... Yanlız bu durum 1000 euro ya çözülüyor galiba....Ebay dan 1000 euro'ya orta konsolu satanlar var.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2011 Mondi canavar oldu canavar. Yeni kasayı düşünmek bile istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 arkadaşlar fordun sitesinde mondeo ecoboost fiyatları kalkmış ben göremiyorum... sebebini bilen varmı... ya da ben de mi görünmüyor fiyatlar.. aynı şekilde cmax de öyle merak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2011 Geçireceklerdir kallavi zammı o yüzdendir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap