Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Hasanım dikkatli oku ecoboost'lar yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 (düzenlendi) Benim gözüm mondi ile 56.850 de hala... Oraya bakmadım bile.... Eylül 6, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 o Hasanım dikkatli oku ecoboost'lar yok ohh sonunda... başka göremeyen de varmış... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 şimdi aradım fordu... ve durumu söyledim... bakalım düzeltecekler.. fiyat listenizde hep bu tür problemler oluyor dedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 şimdi aradım fordu... ve durumu söyledim... bakalım düzeltecekler.. fiyat listenizde hep bu tür problemler oluyor dedim.. Haaaah!! Ağzına sağlık!! Dün bende bakıyorum bakıyorum listede 160Hp Mondi yok, oysa eskisine göre çok güzel oldu sitesi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Evelsi gün vardı diyorum ya 56.800 titanium. Hasanlar selective artı sunruf a 63 fiyat almış işte daha ne istiyonuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Evelsi gün vardı diyorum ya 56.800 titanium. ...... Bağa ne gardaşum evelsi günden da.. ne cörduysem onu diyrum saa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Bağa ne gardaşum evelsi günden da.. ne cörduysem onu diyrum saa.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Az önce rüyamda benle dalga geçiyordun uyanır uyanmaz soluğu forumda aldım; demek bana ve zmiley atarsın heeee?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 ehehe naptım rüyanda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Evelsi gün vardı diyorum ya 56.800 titanium. Hasanlar selective artı sunruf a 63 fiyat almış işte daha ne istiyonuz yaww ben de aldım fiyatı... daha önce de yazdım zaten 63 bin... mesele o değil ki... hem onlar 2011 fiyatı... biz zaten 2011 fiyatını görüyoruz.. problem 2012 model fiyatı yani yeni fiyat.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Paşam 2 gün önce 2012 de vardı. şimdi yapacakları şey şu olacak kam. fiyatını iptal edecekler 56 binlik araç 62 bin olacak..olay budur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Haaaah!! Ağzına sağlık!! Dün bende bakıyorum bakıyorum listede 160Hp Mondi yok, oysa eskisine göre çok güzel oldu sitesi.. valla 50 yeri aradımdoğru kişiye ulaşabilmek için ulaştım sonunda... dedim küçük bir çocuk oynuyo galiba fiyat listenizle .. yıllardır takip ederim hep komik durumlar oluyor dedim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Paşam 2 gün önce 2012 de vardı. şimdi yapacakları şey şu olacak kam. fiyatını iptal edecekler 56 binlik araç 62 bin olacak..olay budur bakalım koysunlar görelim.. hesabımızı kitabımızı yapalım... ford fiyatlarını günde 23 kere bakmadan yapamıyorum... borsa gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 valla 50 yeri aradımdoğru kişiye ulaşabilmek için ulaştım sonunda... dedim küçük bir çocuk oynuyo galiba fiyat listenizle .. yıllardır takip ederim hep komik durumlar oluyor dedim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap