Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 valla 50 yeri aradımdoğru kişiye ulaşabilmek için ulaştım sonunda... dedim küçük bir çocuk oynuyo galiba fiyat listenizle .. yıllardır takip ederim hep komik durumlar oluyor dedim... Hay ağzına sağlık Fenkli hocam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 az önce bu fiyatlarla ilgili doğrudan ilgili kişiye ulaştım... (azimle) ecoboostların (mondeo ve c-max) 2012 model yılı fiyat listesinde görünmemesinin sebebi: stoklarda hiç 2012 model araç olmaması imiş.. ekim kasım gibi araç olduğunda listeye eklenecekmiş.. ama 2011 modellerden hareketle yaklaşık fiyatı da, 120 lik benzinli lilerin 2011 ile 2012 modellar arasındaki fiyat farkına bakarak bulunabilir.. bu arada 2011 lerle 2012 ler arasında ciddi fiyat farkları var gerçekten...mesela mondeo da nerdeyse 7-8 binlira fark var... ayrıca görüştüğüm kişiye benzinli ile dizel arasındaki fiyat farkının mantıksızlığını söyledim.. haklı buldu geri bildirim olarak düşüncenizi değerlendirelim dediler.. önceden bu fiyat farkını uygulayan ve bizim eleştirdiğimiz markalar arasına girdi dedim ford.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Mantıklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Ne rastladı paketli mondeo arap style 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap