Bekir B. Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 merhabalar dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Bence olmaz. Çünkü Çok eski araÇlarda bile arka cam ısıtıcısı var ve arka cama yapıştırılan herhangibir vantuz vb. eşya bu ısıtıcıyı etkilemiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Çok ısınır kurur birde vakum etkisi geÇerse pııtttt diye düşer aşağı olacağı en fazla bu Buarada, yok ki bize bir NAVİ hediye edecek kimse; deneyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ön cam ısıtıcıları camın tabakaları arasında yer aldığından ne içeriden ne dışarıdan harici etkilerle bozulma olasılığı yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 bana hiç hediye alan olmadıı, aksine ben millete hediye niyetine bir iki tur attırdım, sonra kuyruk düzzeltme muhabbeti, hesini hediyeden sayıyorum. Şimse demiyor bu adam bu arabayı almak için borçlandı, şuna yardım edelim, navigasyon alalım, nazarlık alalım diyen hiç olmadı, nazarlığda kendim aldım, alldığım günde cam çatladı nazar çıktı galiba, )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Çok ısınır kurur birde vakum etkisi geÇerse pııtttt diye düşer aşağı olacağı en fazla bu Buarada, yok ki bize bir NAVİ hediye edecek kimse; deneyelim Nezaman ne olacağı hiÇbelli olmaz umutsuzluğa kapılmamak gerek süpriz i onun iÇin icat etmişler... (bu cevaptan süpriz yapacakmışım gibi algılanmasın da...) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 bana hiç hediye alan olmadıı, aksine ben millete hediye niyetine bir iki tur attırdım, sonra kuyruk dÜzzeltme muhabbeti, hesini hediyeden sayıyorum. Şimse demiyor bu adam bu arabayı almak için borçlandı, şuna yardım edelim, navigasyon alalım, nazarlık alalım diyen hiç olmadı, nazarlığda kendim aldım, alldığım gÜnde cam çatladı nazar çıktı galiba, )) Geçmiş olsun. Benim başımada sizinkine benzer şeyler geldi. Ne hediye nede başka birşey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 bana hiç hediye alan olmadıı, aksine ben millete hediye niyetine bir iki tur attırdım, sonra kuyruk dÜzzeltme muhabbeti, hesini hediyeden sayıyorum. Şimse demiyor bu adam bu arabayı almak için borçlandı, şuna yardım edelim, navigasyon alalım, nazarlık alalım diyen hiç olmadı, nazarlığda kendim aldım, alldığım gÜnde cam çatladı nazar çıktı galiba, )) Galiba ben sorumu yazarken biraz rahat davranmışım.. olay fena hal almaya başladı..söz birdaha daha dikkatli olucam.. ama bende öyle çok hediye gören biri değilim kırk yılda bir oldu onuda farkında olmadan reklam etmişim heralde bu aldığım son olacak baksana sanki hergÜn hediye veriliyor gibi oldum..bilmeyince işte böyle oluyormuşş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Artık 1940 lare geri döndük,hediyede karne ile dağıtılacak.(bende aynı dertten muzdaribim) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ön cam ısıtıcıları camın tabakaları arasında yer aldığından ne içeriden ne dışarıdan harici etkilerle bozulma olasılığı yoktur. Aslında kaygım cama uygulanan basınç ve sÖkerken ki çekmeden doğa bilecek tabaka ayrılması olabilirmi idi..bir düşünce işte ..başa gelmeden Önlemek... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yok ki plus paketli aracımız, camımız ısınsın Deneme yapalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Artık 1940 lare geri döndük,hediyede karne ile dağıtılacak.(bende aynı dertten muzdaribim) neyapalım alana alınır...almayana alınmaz en basit çözüm bence bu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yok ki plus paketli aracımız, camımız ısınsın Deneme yapalım... Ankara da olsan nav i arabaya sen tak diycem... nasıl iyi anlamışım değilmi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ankara da olsan nav i arabaya sen tak diycem... nasıl iyi anlamışım değilmi... Şaka yapıyoruz ama Alınma gücenme yok sanırsam ? Buarda geliriz Ank.'ya da sorun mu o da canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Şaka yapıyoruz ama Alınma gücenme yok sanırsam ? Buarda geliriz Ank.'ya da sorun mu o da canım Aksine alınma yok.. Dosluk kokusu var...tabii Ank 'da geldiğinizde bilgimiz olsun mutlu oluruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ankara'ya geçmşi aylarda sık olarak geliyordum hatta kalıyordum Ama bu vakitlerde zor maalesef ilerde bir buluşma yapacağız o zaman hep beraber toplanırız en kötü Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Bekir B.
merhabalar
dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı
olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap