Bekir B. Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 merhabalar dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 merhabalar dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler.. navigasyon u benim ön camda 4 aydır kullanıyorum.ısıtıcı ya yada yapıştırıcısına hiç bir şey olmadı..navigasyomu monte eden usta da hiç bir şey olmaz dedi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 navigasyon u benim ön camda 4 aydır kullanıyorum.ısıtıcı ya yada yapıştırıcısına hiç bir şey olmadı..navigasyomu monte eden usta da hiç bir şey olmaz dedi.. teşekkürler.. radyo bilgi ekranının üst kısmına yani camın orta kısmına mı taktınız..ben oraya düşünüyorum da.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Bence olmaz. Çünkü Çok eski araÇlarda bile arka cam ısıtıcısı var ve arka cama yapıştırılan herhangibir vantuz vb. eşya bu ısıtıcıyı etkilemiyor. teşekkürler...umarım olmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 teşekkürler.. radyo bilgi ekranının üst kısmına yani camın orta kısmına mı taktınız..ben oraya düşünüyorum da.. doğrudur tam olarak oraya taktım.yalnız bizim burası çok soğuk ve ön cam bazan içerisi buzlanıyor.ama hala yapıştırıcısına bir şey olmadı..dün Gece ERZURUM da hava -33 derece idi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ankara da olsan nav i arabaya sen tak diycem... nasıl iyi anlamışım değilmi... Ankara'da olunca oluyo mu yaw? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 doğrudur tam olarak oraya taktım.yalnız bizim burası çok soğuk ve ön cam bazan içerisi buzlanıyor.ama hala yapıştırıcısına bir şey olmadı..dün Gece ERZURUM da hava -33 derece idi.. duyuyoruz haberlerden Allah yardımcınız olsun.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ankara'da olunca oluyo mu yaw? yanlış anlamışsın benim arabaya takılacak..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Okudur Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Çok ısınır kurur birde vakum etkisi geÇerse pııtttt diye düşer aşağı olacağı en fazla bu Ben de aracı aldığımdan beri kullanıyorum navigasyon cihazını ve herhangibir sorunla karşılaşmadım. Sabitlemedim ama, vantuzuyla tutturdum. Sadece bir kere pııtttt diye düştü o kadar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 özer aygül Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 merhabalar dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler.. öncelikle navigasyonunuz hayırlı olsun . ön cam ısıtıcısı bir süre sonra kendini kapatıyor zaten ve navigasyonun vantuzuna da hiç birşey olmaz merak etmeyin rahat rahat kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 öncelikle navigasyonunuz hayırlı olsun . ön cam ısıtıcısı bir süre sonra kendini kapatıyor zaten ve navigasyonun vantuzuna da hiç birşey olmaz merak etmeyin rahat rahat kullanın açıkcası bu cevaplarla karabulutlarım dağılıyor....teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Bekir B.
merhabalar
dün bana araba hediyesi navigasyon geldi.. tabii şimdi ön cam ısıtıcısı olduğu için bunu cama yapıştırsam (vantuzunu) bir sıkıntı
olur mu ? bunu deneye varmI ? bilgi ve önerinizi paylaşırmısınız.. teşekkürler..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap