Halil Kara Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2017 Öncelikle konu yeri yanlış ise kusura bakmayın. Arkadaşlar bir tanıdığımda focus sedan 1.6 tdci trend-x mevcut. 180 binde 2 parça değişen 1 parça boya ( bunlar aracın arka tarafı ) aracı aşırı temiz kullanmışlar. Bakımları eksiksiz. yani sert kullanılan 80 binden iyidir diye düşünüyorum. Fiyat olarak 40 bin dedi sizin yorumlarınız neler araca fiyat az mı çok mu değer mi değmez mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Zor soru, daha model yılını bile bilmiyoruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 (düzenlendi) model yılı olmadan focus 3 mü focus 2.5 mu hangi kasa olduğunu bilmeden ,birde hasar kaydi var mı bunları bilmeden 40bin TL nin az veya çok olduğunu söyleyemeyiz...40 bin istediğine göre araç büyük ihtimalle 2009-2010 -2011focus 2.5 tur ama siz aracın model ve hasar kaydi vs. ini söylerseniz bizde fiyatı söyleriz birde sahibinden.com dan emsal araçlara bakıp fikir sahibi olabilirsiniz Haziran 10, 2017 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Kara Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Çok çok pardon benim hatam 2010 model. MK 2,5 sedan 4 kapı. Beyaz renk --1 dakika sonra eklendi-- Hasar kaydı 1 tane var oda fiyatsız 2011'de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 fiyat fazla geldi eniştem dizel titanium 2.5 2010 model hatasız boyasız aracı 49 a verdi. Aracın en büyük eksisi km. Bir de değişen var. Bir alım satımcı olarak söylüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Kara Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Sahibi oldukça titiz biri aracı o nedenle tercih ediyorum aslında, dediğim gibi araba 80 bindeki arabalara taş çıkarır, motor konusunda bir kez bile servis yüzü görmedi tanıdığımız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2017 Biraz fiyat kırıp alınabilir. Ama KM baya yüksek, bikaç sene binip 250k olunca satmakta epeyce zor olacaktır. Ve tabi bazı sıkıntılar beklemek bu km de araç için normaldir. Bunları toplayıp kendi kararınızı vermek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap