Ömür T. Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2017 Arkadaşlar tüm focusclubtr üyelerine ve yöneticilerine merhaba. Araç konusunda şanssız biri olarak uzun bir süreden sonra bir bütçe oluşturdum. 50.000 ₺ - 60.000 ₺ arası bir bütçem var. Sadece otomatik araç kullanabiliyorum. Ortalama aylık max 2.000 - 2.500 km yol yapıyorum. Bu kriterlere göre sonrasında beni üzmeyecek 4-5 sene kullanabileceğim focus modeli hangisi olmalı , yardımlarınız için şimdiden tüm hepinize teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 (düzenlendi) 50-60 bin aralığında sadece otomatik benzinli (lpg) focus 3 modeli alırsınız .Ayda 2000-2500 km yol yapıyorsanız eğer yılda 25-30 bin km yapar yani lpg li veya dizel focusa bakmalısınız yoksa yakıta bayağı para verirsiniz, dizel otomatik içinde en az 70 bin TL bütçe lazım Haziran 11, 2017 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2017 Merhabalar. Kullanılmasını öngördüğünüz km oldukça yüksek sayılır, dizel otomatik olarak başka marka düşününebilirsiniz. Focus olacaksa eğer şuradan biri olabilir ancak. İlanlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Şimşek Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 50.000 - 60.000 TL arasında Titanium donanım focus biraz zor. Trenx x ve ya Style olabilir. Bence bütçenize kredi ekleyin dizel otomatik focus almaya çalışın. Araba ztn yürür para günümüzde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömür T. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2017 Anladığım kadarıyla biraz daha beklemem ve bütçeyi arttırmam daha akıllıca bir hareket olacak yardımınız için teşekkür ederim size ve tüm arkadaşlara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap