Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Kardeşim sedan arabaya binmek istiyorsanız gidin D segmenti araba alın. Hayret birşey yahu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Kardeşim sedan arabaya binmek istiyorsanız gidin D segmenti araba alın. Hayret birşey yahu Bu da farklı bir bakış açısı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 18 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Kardeşim sedan arabaya binmek istiyorsanız gidin D segmenti araba alın. Hayret birşey yahu C segmenti sedan almamız tamamen duygusal 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Türkiyede sedan sevilme nedeni sanayi purufösörü ustaların arkadan çarpılmalarda sedanın uzantısının koruyucu etkisi olduğunu düşünerek sedan almayı önermeleridir. sedanın bagajı büyüktür ama küçük şeyler yerleştirecekseniz öyledir. hb te koltuklar yatırılarak daha geniş alan ve daha büyük yükleme ağızı elde edilir. misal ben yol bisikletimi araba içinde taşıyorum. sedanda mümkün değil. Bagaj hacmi bende alım kararında etkili değil. Sedana sığdırıp da Hb alsaydım evde bırakacağım çanta olduğunu düşünmüyorum. Kucağıma alırım gene sığdırırım. Alma kararım tamamen estetiktir. Misal ben focusu 1. ve 3. nesilde HB sevdim bu versiyonların sedanını sevmedim. Buna karşın 2. neslin de sedanı HB inden güzel bence. Bugün mesela mazda 3 alacak olsam asla HB istemem ama focusum HB. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Ne kadar bara, o kadar köfte.. [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Herkes belirtmiş zevk meselesi diye [emoji4] '' Mümessil benzetmesi '' bence kasadan ziyaden renk olayı.. banada beyaz renk araç mümessil ( şirket araçi ) cok oldugundan öyle geliyor [emoji4] ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz Hahahaha sorarım hesabını size. Demek benim küçük oğlumla dalga geçersiniz heeee tiz kelleniz vurulaaa Kardeşim sedan arabaya binmek istiyorsanız gidin D segmenti araba alın. Hayret birşey yahu:smiley2k: Yenge talimat vermese sen hb alacağını mı sanıyordun? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 (düzenlendi) 6 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Yenge talimat vermese sen hb alacağını mı sanıyordun? O değilde jantların güzelmiş, güle güle kullan. (Bkz. Keşke benim olsa) Haziran 13, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Ama en efsane focus bence ilk kasanın makyajlı olanlarıydı. Hb ve ghia olanından.. [emoji41] Yenge talimat vermese sen hb alacağını mı sanıyordun? Valla bu arabaya laf söylenmez, zil gibi maşallah [emoji4] [emoji4] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 8 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Hahahaha sorarım hesabını size. Demek benim küçük oğlumla dalga geçersiniz heeee tiz kelleniz vurulaaa Yenge talimat vermese sen hb alacağını mı sanıyordun? Senin jantların kırmızı kaliperlerin shark antenin yeter doğan abi :))) sözüm standart beyazlara hahahahah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 3 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı: Ama en efsane focus bence ilk kasanın makyajlı olanlarıydı. Hb ve ghia olanından.. Aynen katılıyorum fakat makyajlı F2 HB' de hojdur. Bence de beyaz araba şirket arabası gibi, ne o ya buzdolabımı alıyoruz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akyel Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Bagaj kapağından etrafından tıkırtı sesi vs.varmı hb lerde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 9 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: O değilde jantların güzelmiş, güle güle kullan. (Bkz. Keşke benim olsa) 1 tane fazla var gönderim tak foto felan çekerken. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: 1 tane fazla var gönderim tak foto felan çekerken. Her ay bir tanesine takarım artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Her ay bir tanesine takarım artık Neyse şimdilik getireceğim 4 taneye bakarak idare edersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap