Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 senin arabanın ilk sahibinde bire bir aynı arabanın (ekstralar hariç) sedanı da vardı, hem daha kısa sürede hem de daha pahalıya satıldı demişti [emoji4] ben alırken beyazıyla bu nalet gri vardı sadece (hazırda/indirimli olarak), aslında beyaz severim ancak opak sevmediğimden bu griyide hiç sevmeme rağmen düşünürken, babamında beyaz sevmemesinden gri oluverdi [emoji3] son anda dizele dönmemiş olsam gece gri olacaktı. opel reno gibi rezil edilmemiş bazı arabalarda metalik beyaz acayip güzel oluyor, sonatanınki mükemmel mesela, bence tabii. Toplumumuzda sedan hastalığı var. Nasilki ülkemizde sw araçlar çooook zor satılırken avrupada en çok tutulan kasa ise. Bizdede sedan öyle. Ama çoğu sedancıya sorsak neden sedan istediğini bilmez. Sözüm meclisten dışarı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Toplumumuzda sedan hastalığı var. Nasilki ülkemizde sw araçlar çooook zor satılırken avrupada en çok tutulan kasa ise. Bizdede sedan öyle. Ama çoğu sedancıya sorsak neden sedan istediğini bilmez. Sözüm meclisten dışarı kesinlikle bana bi tek dedem dedi niye sedan değil diye, oda görünce şaşırdı anlatmak biraz zor oldu amcam da cmaxe paran mı yetmedi dedi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 kesinlikle [emoji4] bana bi tek dedem dedi niye sedan değil diye, oda görünce şaşırdı anlatmak biraz zor oldu [emoji3] amcam da cmaxe paran mı yetmedi dedi [emoji3][emoji3] Demekki dayı görse fiesta alsaydınya hb alacaktın madem derdi [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Demekki dayı görse fiesta alsaydınya hb alacaktın madem derdi onu hiç karıştırma, hem A3 aldırmadı hem de punto var ya diyodu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 onu hiç karıştırma, hem A3 aldırmadı hem de punto var ya diyodu [emoji3] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Benim eski aracım golf 380 lt bagaj hacmi olduğundan satıp focus almaya karar verdiğimde bagaj hacmi küçülmesin bari, 40 lt'de olsa büyüsün diye sedan aldık. Focus sedanı hep beğenmişimdir. Focus hb ise rakibi golf olmasından mıdır nedir bir türlü beğenememiştim. Focus sedan ise tüm rakiplerinden daha kısa ve sportif. Şunu da belirteyim hb arabanın bagajı kesinlikle daha kullanışlı. Sonuç olarak genel olarak hb beğenen biri olmama rağmen sedan tercih ettim. Ucuz olsun diye de buzdolabı beyazı aldım İşte merak ettiğim cevaplardan biriydi bu.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Konunun tamamını okumaya üşendim de bu işin özeti herkesin daha büyük/uzun/geniş peşinde olması değil mi? böbreğiyle iphone 13 takas etmeye hazır insanların daha uzun ve popüler bir aracı tercih etmesinden bir gariplik yok bence. Ben hala bagaj ne kadar büyük olursa olsun liftback olmazsa sedan lüzumsuz diyenlerdenim de tercih meselesi. Böyle tercihler yapanlar benim gibi somut değerlere bakanlarla çok nadirle hiç arası tartıştıklarından, babam dahil, kendi ve çevrelerinin bildikleri ya da bildiklerini sandıkları ile devam ediyorlar. Bunu sorgulamak, emin olmayan birini direkt etkilemek bence yanlış, sonra her lastik alırken insanlara açıklamaya çalışırken verdiğim örnek gibi, on yüz milyon kişinin şu marka/model/tür daha iyi demesi onu ADAC test sonuçlarına göre değerlendirmemi değiştirmez tabikide konu uzun diye okumaya üşendim didim kendim de pek uzun yazdım kusura bakmayın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Haklılok payın var fazlasıyla [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Bence doğru seçimde bulunmuşsunuz focusun sedanlarının arkası çok çirkin geliyor bana tabiki zevk meselesi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Bence doğru seçimde bulunmuşsunuz [emoji4] focusun sedanlarının arkası çok çirkin geliyor bana tabiki zevk meselesi Çirkin değilde sıradan geliyor. Daha doğrusu çoğu sedan bana geliyor. Astra sedan olsun, mazda3 sedan, jetta olsun, elentra olsun, cerato olsun.. focus hb almasaydım. ceed, i30, golf, giluetta, astra hb'den biri olurdu tercihim [emoji41]sedan olarakta, megane sedan ile octavia hoşuma gidiyor görsel olarak focus sedan ile beraber.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Ben konuyu yanlış anladım herhalde Tasarımdan ziyade, neden hb veya sedan yaklaşımı farklı diye sorulduğunu anlamıştım. Konu tasarıma girince tartışmaktan ziyade burada yazmak bile anlamsız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Ben konuyu yanlış anladım herhalde [emoji3] Tasarımdan ziyade, neden hb veya sedan yaklaşımı farklı diye sorulduğunu anlamıştım. Konu tasarıma girince tartışmaktan ziyade burada yazmak bile anlamsız [emoji3] Aslında doğru anlamışın. Lakin konu oralardan buralara nasıl geldi bende anlamadım. [emoji41] ama verimli bir paylaşım oldu kanımca, herkes fikirlerini belirtti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Hep bu dış mihraklar.... Kim o içimizdeki irlandalı çıksın ortaya.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Hb focusu gorup begendim. Az para degil tabi. baba faktorunun "bu ufak araba bu kadar etmez" konusmasini yillarca dinlememek icin, ikinci elde cok gideri oldugundan daha buyuk sedani sectim... tabi agabeylerimizin kesin ford al tavsiyeleri ile neptun mavi stok sport haldeki opel astra hb 2016 (320 nm tork) dan vazgectim. Donanimin da krali vardi icinde focusa gore. Bazi yorumlari cok begendim. Hb focus gercekten st kitine muhtac. Ruhsuz gibi boyle.. forever hb. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 8 saat önce, Burak Şenoğlu yazdı: Sıkıntı o işte bizde yok Almak isteyene getiriyorlar yeter ki iste. Çevir kazı yanmasın gibi geldi bana Ford oldukça uzun zamandır bunu satıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap