rahmi sabuncu Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2017 arkadaşlar 2015 courier titanyum plus kullanıyorum 2015 kasımdasıfır aldım bayiden fakat henüz bir yıl olmadan arabada resimdeki gibi bişey oluştu servise gittim yok asit akmış yok kuş pislemis falan bisürü şey söledi orayı büyükçe boyarım dedi bende boyatmak istemedim bu konuda ne yapabilirim acaba boyasız olarak nasıl yaptırırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Boya yanmis hocam boyatmadan duzelmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rahmi sabuncu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 durduk yerde birsenede aracın boyası neden yanar ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Youtube da curier icin boyle sikayet videolarini gormustum.. yani ilk degilsiniz. Sanirim curier icin kronik seyler var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2017 Kronik sorun diyemeyiz bence... Aracınızın garantisi varken fotoğraflayarak boyatın bence. 30 dakika önce, rahmi sabuncu yazdı: durduk yerde birsenede aracın boyası neden yanar ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2017 10 saat önce, Resul özdemir yazdı: Youtube da curier icin boyle sikayet videolarini gormustum.. yani ilk degilsiniz. Sanirim curier icin kronik seyler var +1 aracın 16 yerinde boya çıkmış 1 defa turbo değiştirmiş 3 defa baskı balata arkadaş geçen focus 1.5 tdci powershift aldı farkını vererek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğrul Toprak Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Boyatmaktan başka bir şey duzeltmez. Kuş pisliğine çok benziyor sebebi. Ama yeni bir arabada olması şaşırtıcı. Yani çok erken yanmış vernik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 2012 sıfır aldığım trend x focusumda da vardı bu iz ön kaputta servis boyarız demişti veya rötuş yapariz demişti . Rötuş yaptırdım sonrasında öylece sattım. Bendeki kuş pisliği sonrası olmuştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap