Umurhan Kaplan Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 9 saat önce, Hasan EKİN yazdı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-hasar-kayitsiz-ecoboost-448473958/detay bu aracı alma ön tampon sağ tarafında boya var ön cam çatlaktı geçen yıl değişip değişmediğinden haberim haberim yok, 1 yıldır aynı resimler ortalama ve satmaya çalışıyor. Satıcı da arabada güven vermiyor. İmkanın varsa volvo v40 1.6 t4 180ps veya yeni nesil olan 1.5 t3 150ps bakabilirsin. Mesaj attmıştım sahibine boyalarının olduğunu söyledi zaten düşünmedim örnek olarak attım ama verdiğiniz bilgi için sağolun iyi oldu benim için. HATASIZ BOYASIZ HASAR KAYITSIZ ECOBOOST İlan No: 448473958http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-hasar-kayitsiz-ecoboost-448473958/detay bu ilan hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum 7 saat önce, Aydın Baran yazdı: Bu motorun PS kombinasyonu olsaydı keşke focus ta. Dediğinizi biraz daha açabilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Aynı ilanları paylaştınız. 1.6 EB ile keşke PowerShift otomatik şanzıman olsaydı demiş Aydın abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 441151556 saglam binpazarlikla bu arac alinir bence nav var anahtarsiz giris geri gorus vs tam dolu sayilir haa sony de var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umurhan Kaplan Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2017 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Aynı ilanları paylaştınız. 1.6 EB ile keşke PowerShift otomatik şanzıman olsaydı demiş Aydın abi. Pardon ben karıştırmışım ben bu aracı düşünmüştüm ama demek ki alınmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2017 5 saat önce, uğur özsabır yazdı: 441151556 saglam binpazarlikla bu arac alinir bence nav var anahtarsiz giris geri gorus vs tam dolu sayilir haa sony de var o zaman araç sahibini çağıralım @Özer Aksu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap