Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 17 dakika önce, Berat türkk yazdı: Abi bir sorum olacak obd den yazılım atılıyormu yoksa beyini açıyorlarmı ? Dizel Mk3 ve Mk3 Mca aynı motorlara sahip. ECU'ya erişmek gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 6 hours ago, Yakup Çağatay said: Mk3 Mca aynı motorlara sahip. 1.5 ler obd, 1.6lar boot. 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 18.06.2017 - 14:17 tarihinde, Barış G yazdı: orijinali 1750 devir ile 2500 devir arasında 270nm tork üretirken yazılımlı hali 1750 devirde tahmini olarak 290-300nm ile başlıyor, 2500 devirde tepe noktasına (330nm) ulaşıp devir arttıkça tekrar düşmeye başlıyor. Konu açılalı epeği zaman geçmiş ama... Bizim araçlarımızda 1 ve 2. viteslerde tork sınırlayıcı olduğunu duymuştum. Yani 1. ve 2. viteslerde şanzımanı korumak için 270 nm torku vermiyordu motor. Yapılan chip uygulamasından sonra sanıyorum ki tork sınırlayıcı da pek işlevini yerine getirmiyordur. Getirse de 270 vermeyen motor sizin ifadenize göre 290-300 nm torku 1750 d/d alıyorsanız eğer şanzıman ya da aktarma organlarına herhangi bir zarar vermiyor mudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 14 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Bizim araçlarımızda 1 ve 2. viteslerde tork sınırlayıcı olduğunu duymuştum. Yani 1. ve 2. viteslerde şanzımanı korumak için 270 nm torku vermiyordu motor. Maksat şanzımanı korumak değil sıradan bir sürücünün önden çekişli arabada kontrolu kaybetmesini engellemek. 1.6 EB'ta da var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 33 minutes ago, Ümit Vaysaloğlu said: Yani 1. ve 2. viteslerde şanzımanı korumak için 270 nm torku vermiyordu motor. Torka en dayanikli vitesler 1. ve 2. vitesler. ustu torka daha az dayanikli fiziken. Eger 1. ve 2. viteslerde tork yuksek olursa Cem abinin dedigi gibi tutusu ve kontrolu kaybedersin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış G Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 9 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Konu açılalı epeği zaman geçmiş ama... Bizim araçlarımızda 1 ve 2. viteslerde tork sınırlayıcı olduğunu duymuştum. Yani 1. ve 2. viteslerde şanzımanı korumak için 270 nm torku vermiyordu motor. Yapılan chip uygulamasından sonra sanıyorum ki tork sınırlayıcı da pek işlevini yerine getirmiyordur. Getirse de 270 vermeyen motor sizin ifadenize göre 290-300 nm torku 1750 d/d alıyorsanız eğer şanzıman ya da aktarma organlarına herhangi bir zarar vermiyor mudur? Aracım şu an 113Bin'de, çok şükür chip kaynaklı olabilecek şanzumanda veya başka bir yerde bir problem yaşamadım. Uzun vadede ne olur bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat türkk Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 19.11.2017 - 17:52 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Dizel Mk3 ve Mk3 Mca aynı motorlara sahip. ECU'ya erişmek gerekiyor. e abi ecu açınca sorun olmazmı veya garanti vs sıkıntısı olmazmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Şimdi, Berat türkk yazdı: e abi ecu açınca sorun olmazmı veya garanti vs sıkıntısı olmazmı Sen firma olsan ne yaparsın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat türkk Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 garanti dışı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap