Barış G Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2017 Focus 3 için interneti çok taradım ama kule gergisi bulamadım. Daha önce kula gergisi takan var mı acaba aranızda? Bir de aracı alçaltmadan yol tutuşu artırabileceğim başka ne gibi yollar olabilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2017 Focus 3'te kule gergisi zaten ufak bir şekilde mevcut. Buna ek olarak çoğu kimsenin görüntü için taktığı ama ana amacı farklı olan spor yayı tercih edebilirsiniz. Jantı büyütüp lastik yanağını daraltabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış G Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Cevap için teşekkürler, aracımda 17 inç jant lastik var zaten. Ancak yay işine girmek istemiyorum. Aracın yüksek olmasına ihtiyaç duyduğum yollara girebiliyorum nadiren de olsa. Demek ki şu an için çok kaliteli bir lastik almak dışında yapabileceğim bir şey yok bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap