İsmail Doğanay Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2017 İyi günler arkadaşlar focus 3 lerde aynada bulunan sinyal ve ayna altı,bagaj ve araç içerisinde bulunan aydınlatmaların ampül tipleri t10 mu kitapçıga baktım ama bulamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihat A. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 W5W bununla ilgili konu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 3 saat önce, İsmail Doğanay yazdı: İyi günler arkadaşlar focus 3 lerde aynada bulunan sinyal ve ayna altı,bagaj ve araç içerisinde bulunan aydınlatmaların ampül tipleri t10 mu kitapçıga baktım ama bulamadım? Evet hepsi t10. Fakat arabanın ampülde arıza olduğunu sanıp elektriği kesmemesi için orj watt değerindeki t10 ledleri kullanmanız gerekiyor. Hatta led i satanlar canbus özelliklidir dedikleri ürünlerden almanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2017 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Evet hepsi t10. Fakat arabanın ampülde arıza olduğunu sanıp elektriği kesmemesi için orj watt değerindeki t10 ledleri kullanmanız gerekiyor. Hatta led i satanlar canbus özelliklidir dedikleri ürünlerden almanı tavsiye ederim. piyasadaki çogu ürün 12v onlardan taksam sıkıntı olır mu birde aynalara boyut olarak ne önerirsiniz? --1 dakika sonra eklendi-- Piyasadaki çogu ürün 12v onlar sıkıntı olır mu birde aynaya boyut olarak hangi boyutları önerirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
İsmail Doğanay
İyi günler arkadaşlar
focus 3 lerde aynada bulunan sinyal ve ayna altı,bagaj ve araç içerisinde bulunan aydınlatmaların ampül tipleri t10 mu kitapçıga baktım ama bulamadım?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap