Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2012 Dün gece saat 2 civarları canımız sıkıldı iş yerinde Oynayalım dedik doblo ile Gönül isterdi ki geniş bi yolda böle saatlerce oynamak ama İşler çoktu. O kar yağışınıda kaçıramazdım Canımın sıkıntısını geçirdim ve kar eğlencemi tadımlıkta olsa yapmış oldum http://youtu.be/g1RKVYavC04 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Bak bak şunlara Kaşıntılılar Sizi İstandayken 1 gece yağmıştı kar bizde Maltepe tarafında D100 üstündeydik....Gece 2 gibi kaydırdık arkadan itişli Off-road jeep'ini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Ben bişey yapamadım ki yakubum daracık yerde. Tadımlık zevk alim deim bide daralmıştım azcık terapi olsun dedim Çok güzel Çok zevkli bişey ya karda böle kaya kaya gitmek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Sizde benim gibi fırsatını bulunca kazaya bırakmamış değerlendirmişiniz hemen, ne kadar eğlendiğinizi tahmin edebiliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Fırsatım olsa ileri sürüş teknikleri ile ilgili uygulamalı ders almak isterdim. Ogüncüm evlenince sana bu dar yollar yetmez stres atmak için,donmuş bir göl lazım göl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2012 Sizde benim gibi fırsatını bulunca kazaya bırakmamış değerlendirmişiniz hemen, ne kadar eğlendiğinizi tahmin edebiliyorum. Valla öle aman aman bi eğlence olmadı ama rahatladım biraz Fırsatım olsa ileri sürüş teknikleri ile ilgili uygulamalı ders almak isterdim. Ogüncüm evlenince sana bu dar yollar yetmez stres atmak için,donmuş bir göl lazım göl Abi korkutuyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap