Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Pazartesi günü arabamı ekspertize götürdüm çıkan motor değerleri beni haliyle üzdü. 2012 model 60000km ford focus ecoboost 1.0 için normal mi bu değer? Değilse ne yapmalıyım?
Soru
Koray Özgürler
Pazartesi günü arabamı ekspertize götürdüm çıkan motor değerleri beni haliyle üzdü. 2012 model 60000km ford focus ecoboost 1.0 için normal mi bu değer? Değilse ne yapmalıyım?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
4
4
3
Popular Days
Haz 21
9
Ekm 7
9
Haz 23
9
Haz 22
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 10 posts
Metin Deniz 4 posts
Murat SEL 4 posts
Burak Şenoğlu 3 posts
Popular Days
Haz 21 2017
9 posts
Ekm 7 2017
9 posts
Haz 23 2017
9 posts
Haz 22 2017
5 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Üzülecek bir şey yok, gittiğiniz yerdeki ölçüm cihazının doğrulundan emin misiniz? Dikkate almayın bunları. Eğer araçta performans kaybı hissediyorsanız servise uğrayın, eğer hissetmiyorsanız de
H. Cenk
hayır, buradaki güç birimi cv ...şöval vapor (buhar beygiri mi ne tam hatırlayamadım) öyle birşeydi . aşağı yukarı hp ye yakın.. fransızlar kullanır
Cem Boneval
"Dyno" sistemlerinde mekanikten yazılıma sonucu değiştirebilecek o kadar çok faktör var ki güvenilir kabul edilmeleri çok zor. Değişimi göstermesi açısından aynı alette aynı koşullarda öncesi son
Posted Images
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap