Aşkın K. Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2017 Arkadaşlar, Ankara Bağlıca 1 de 4+1 400.000 civarında ev arıyorum. İnternetten her gün ilanları inceliyorum, gördüğüm kadarıyla emlakçılar hem fiyatları şişiriyorlar üstüne bir de komisyon istiyorlar. Çünkü aynı ev için farklı emlakçıların 10.000 TL ye kadar farklı fiyat istediklerine şahit oldum. Çevrenizde bildiğiniz sahibinden satılık varsa yardımlarınızı bekliyorum. Konu ile ilgi başka fikirleriniz varsa onlara da açığım. Ama hem benim hem de eşimin işyerlerimize ulaşım için burası uygun görünüyor (İş yerlerimiz Temelli ve Atakule ). 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 18 minutes ago, Aşkın K. said: Temelli ve Atakule Size yakin Ankarada bir yer yok bence Eskisehirden bakin. Saka bir yana bu nasil bir beklenti anlamadim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 11 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Size yakin Ankarada bir yer yok bence Eskisehirden bakin. Saka bir yana bu nasil bir beklenti anlamadim. Beklenti derken neyi kast ettiğinizi anlyamadım. Forumda konu açma amacımı soruyorsanız, Ankara'lı üyelerimizden çevresinde tanıdığı kişilerden bu bölgede sahibinden satılık bildikleri ev var mı onu araştırıyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 58 dakika önce, Aşkın K. yazdı: Beklenti derken neyi kast ettiğinizi anlyamadım. Forumda konu açma amacımı soruyorsanız, Ankara'lı üyelerimizden çevresinde tanıdığı kişilerden bu bölgede sahibinden satılık bildikleri ev var mı onu araştırıyorum. ben bir bakınıym haber veririm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 1 hour ago, Aşkın K. said: Beklenti derken neyi kast ettiğinizi anlyamadım. Forumda konu açma amacımı soruyorsanız, Ankara'lı üyelerimizden çevresinde tanıdığı kişilerden bu bölgede sahibinden satılık bildikleri ev var mı onu araştırıyorum. Hem Temelliye hem Atakuleye yakin olsun beklentisini diyorum. Ikisi de tezat. Iki kisininde arabasi olmasi lazim, temelliye giden goreceli sansli cunku trafige girmeyecek. Diger yandan Atakuleye gidecek olanin cigeri solar, hem sabah hem aksam. Ben sizin yerinizde olsam Incek taraflarinda bakarim. Hem temelliye hem atakuleye daha hafif trafik gecirir insanlar. Cekilir cile degil, kolayliklar dilerim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2017 @Servet Ö. haklısın ancak başka çare yok. Ben işyerinin servisi ile temelliye giderken focusu atakule için eşime vermeyi planlıyorum malesef --0 dakika sonra eklendi-- 7 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: ben bir bakınıym haber veririm Senin heryerde bağlantın var zaten hadi inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Nooldu o iş? Merak ettim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap