Serkan erden Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2017 Merhaba arkadaşlar; 2015 1.6 lpgli aracimin yağ değişim zamanı geldi, fordun kriterlerini karşılayan 2 markadan hangisini almalıyım, aralarında kalite farkının fazla olduğunu düşünmüyorum. İşyerimin hemen yaninda opet var degisim dahil 85 tl dediler, mobil 3000 ise degisim haric 70 tl. Ama mobil icin sanayiye gitmem gerekli,opet daha pratik benim icin,ne dersiniz hangisini seçmeliyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Bunu sağladıktan sonra bir önemi yok. Özel bir motor kullanmıyoruz üstünde çok durmanın faydası olamaz. https://www.focusclubtr.com/topic/781-ford-motor-yağları-ve-tavsiyesi-listesi-focus-1-focus-2-focus-3/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Bence mobil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2017 İnternette satılan castrol mobil gibi markalı yağların sahte olabileceğine dair söylentiler duydum. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Ö Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2017 Castrol varken... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2017 Standardı karşılayan ve sahte olmayan her yağ olur. Boşuna uğraşmayın. Yağa gereğinden fazla anlam yüklemeyin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 İnternette satılan castrol mobil gibi markalı yağların sahte olabileceğine dair söylentiler duydum. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? N11 den mobil 3000 aldim. Musteri hizmetleri ile görüştüm, sayfamızda satılan urunler orjinal ürün garantisi ile satilir ve faturalidir, eger şüphe duyarsanız iade edebilme seçeneği var. 70 tl ödedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Fatura olması çokta önemli bir etken değil. Sahte iphone lar bile fatura ile satılıyor bu memlekette. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 41 dakika önce, Metin Deniz yazdı: Fatura olması çokta önemli bir etken değil. Sahte iphone lar bile fatura ile satılıyor bu memlekette. iPhone diye fatura kesmiyor ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap