pinkfloyd1453 Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2011 arkadaşlar 2002 ford focusum var arabanın içindeki bagajı açan düğme çalışmıyor araba çalışırken de denedim yine açılmadı neden olabilir acaba acaba bagaj kilidinde bir sorun mu var diye bagaj kilidinin fotolarını gönderdim yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Büyük ihtimal sorun içerideki düğmede içerden bagaj açma düğmesi elektrikli düğmemi yoksa Hyundai ve Toyotalarda olduğu gibi tellimi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Valla bende de ona benzer ir sıkıntı var. Kontağı çevirince kendi kendine bagaj açılıyor:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 pinkfloyd1453 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 düğme elektrikli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 HidoPaşa Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2011 Valla bende de ona benzer ir sıkıntı var. Kontağı çevirince kendi kendine bagaj açılıyor:) bu sorun bendede mevcut kontağı açınca bagaj açılıyor veya farı otomatik konumdan manuele alıncada açılıyor bu konuda bilgisi olan avrmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 HidoPaşa Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2011 bu sorun bendede mevcut kontağı açınca bagaj açılıyor veya farı otomatik konumdan manuele alıncada açılıyor bu konuda bilgisi olan avrmı acaba yaben şimdi anlamadım sorun kontak anahtarındamı kontak aanaktarınımı ısıttın ?gerçekten enterasan bir durumanaktarmı ıslamnmış? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Naki Galip Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Konunun üzerinden epey zaman geçmiş olmasına rağmen bende aynı sıkıntıyı yaşadığım için yazmak istedim. İçerideki düğmeden bagaj kapağı açılmıyordu. Bende düğmeyi söktüm ve içindeki baskı devreyi ince bir zımpara ile temizledim. Yüzeyi oksitlendiği için çalışmıyormuş. Şimdi düzeldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mete Yilmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Aynı sorun bende de vardı dügmeyi çıkartıp devre kısmını bir bezle uzun uzun sildim wd 40 yağ ile yağlı yağlı taktım şimdi çalışıyor buda ford focusun kronik sorunlarından biri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Haydar Altınsaban Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2015 Bendeki düğmede oksitlendiği için çalışmıyrodu açıp temizledim taktım sorunsuz 1 ay kadar kullandım şimdi gene çalışmıyor elimde gitmiyor açıkcası ama bir kez daha deneyeceğim temizlemeyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Altıntaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Slm arkadaşlar benim de 2002 focusumda aynı problem var fakat hiç sökmeyi düşünmedim.Söküp takma işlemi kolay bir işlemmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih R. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Kardeş önce üçgen düğmeyi sök sonra bir çıt çıtlı kalem al 50krş kalemi sök yayını ortadan ikiye kes dugmenin arakasin takma yeri var tak sonra düğmeyi yerine yerleştir ve sonra çalışacaktır ayni sorun bendede vardı 50krşa halletim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
pinkfloyd1453
arkadaşlar 2002 ford focusum var
arabanın içindeki bagajı açan düğme çalışmıyor
araba çalışırken de denedim yine açılmadı
neden olabilir acaba
acaba bagaj kilidinde bir sorun mu var diye bagaj kilidinin fotolarını gönderdim
yardımlarınızı bekliyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap