Olcay Atay Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2017 merhaba değerli arkadaşlar aracım focus 2010 model 1.6 tdci. 205.000 km de ve geçen hafta yağ bakımı yaptırdığımda ustam baskı balatanın değişim zamanının geldiğini ve bu şekilde uzun süre kullanılırsa yolda bırakabileceğini söyledi. bakımlarımı sürekli özel serviste yaptırıyorum, sizce baskı balata değişimi bana ortalama olarak kaç liraya mal olur ? mininmum veya maksimum fiyat aralığı nedir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 @ER-OL Otomotiv güncel ve yararlı kaynak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 ben istanbuldayım bu er-ol oto izmirde bana uymuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2017 6 dakika önce, Olcay Atay yazdı: ben istanbuldayım bu er-ol oto izmirde bana uymuyor. Fiyat istemediniz mi Fiyatın İzmir'i İstanbul'u fark etmez malum. Almanız gerekmiyor kaynak olarak verdim dediğim gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 (düzenlendi) 28.06.2017 - 13:23 tarihinde, Olcay Atay yazdı: ben istanbuldayım bu er-ol oto izmirde bana uymuyor. Baskı balata için Ford kutudan çıkan ürün Sachs markadır. Sachs olarak stoğumuzda mevcut 370 tl fiyatı var. Debriyaj rulmanı da Ford kutulu olarak 145 tl. Kargosu tarafımızdan karşılanmaktadır. Haziran 29, 2017 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Atay Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 15 saat önce, ER-OL Otomotiv yazdı: Baskı balata için Ford kutudan çıkan ürün Sachs markadır. Sachs olarak stoğumuzda mevcut 370 tl fiyatı var. Debriyaj rulmanı da Ford kutulu olarak 145 tl. Kargosu tarafımızdan karşılanmaktadır. cevabınız için teşekkürler, baskı balata ve rulman haricinde başka bişey alıyormuyuz ? set olarak iki parça mı araç dizel ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 30.06.2017 - 09:38 tarihinde, Olcay Atay yazdı: cevabınız için teşekkürler, baskı balata ve rulman haricinde başka bişey alıyormuyuz ? set olarak iki parça mı araç dizel ? Yok genel olarak baskı balata değişimi yeterli olur bazen volant değişimi de gerekebilir ustanın kontrol etmesi gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap