okan ali Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 54 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: İşte büyükşehirde oturmanın dezavantajları. Ben 10 senedir ruhsatı eve veya yanıma aldığımı bilmem. Aslında büyükşehirlerde yaşayanlara devlet destek vermesi lazım. Maalesef paranoyak kivaminda yaşiyoruz ne yapalim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 18 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: bir kez buldum way arkadaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 4 dakika önce, Olcay Sert yazdı: way arkadaş Lütfen doğru karakter kullanalım ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lütfen doğru karakter kullanalım ? peki hocam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Aslında kim kendini daha iyi hissediyorsa öyle yapsın ziraa " herşey olacağına varır" denir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Araba ruhsatı, adı üstünde...Sadece araçta lazım olacak bir belge, evde ya da cepte ne işi var?Kasko, aracın çalındığında ruhsatın arabanın içindeymiş diye ödeme yapmıyorsa, başka kasko firmasına bak derim...Araba ile ruhsatını da ayırmayın![emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Arabada ruhsatı bıraktık ve çalındı diyelim hırsızı yakaladılar. hırsız dedi ki ben bu arabayı satın aldım o yüzden bu aracın ruhsatını bana verdi aracı sonra üzerime alacağım. iş yapar mı bu cümle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 16 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı: Arabada ruhsatı bıraktık ve çalındı diyelim hırsızı yakaladılar. hırsız dedi ki ben bu arabayı satın aldım o yüzden bu aracın ruhsatını bana verdi aracı sonra üzerime alacağım. iş yapar mı bu cümle Kargalar güler ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Bu konuyu da 3 sayfa yazdık ya, maaşallah... Ben ruhsatın nerede olduğunu bile hatırlamıyorum. Arayayım bir fırsat bulursam! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 12 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Bu konuyu da 3 sayfa yazdık ya, maaşallah... Ben ruhsatın nerede olduğunu bile hatırlamıyorum. Arayayım bir fırsat bulursam! Abi kolçaktaya. Sende iyice unutkan oldun ha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Nasıl rahat edecekse içiniz öyle yapın, "herkesin hayatına kimse karışamaz" diye özlü sözümüz tam buna göre... Benimki arabayı aldığımdan beri torpidoda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap