Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 6 saat önce, Turhan Onat yazdı: Güzel bir konu. Makina ve kaliteli keçe tavsiyelerin artması dileği ile. her türlü tavsiyeye açığım bu konuda --0 dakika sonra eklendi-- 5 saat önce, Mehmet Demir yazdı: hassas ayar varsa sorun olmaz..ama tetikle parmak ayarı ise, bir hızlı bir yavaş kullanmak zorunda kalırsınız herhangi bir mağazada bulursam incelerim ama internetten alırsam şansa kalmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Yarın fırsat bulursam bir kaç malzeme önerisinde bulunurum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2017 9 saat önce, Yahya Akman yazdı: Yarın fırsat bulursam bir kaç malzeme önerisinde bulunurum İyi olur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 http://www.hepsiburada.com/kl-hda1703-1300watt-180mm-polisaj-makinesi-p-HRKLHDA1703 http://www.hepsiburada.com/stanley-stgp1318k-1300watt-180mm-profesyonel-polisaj-makinesi-p-HRFRZSTGP1318K KL ve Stanley bu iki ürün arasında kaldım. Bir de bu iki ürüne alt cırt cırtlı tablayı değiştirmeden 15lik ped taksam kenarları boş kalacağı için sorun olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 http://www.hepsiburada.com/kl-hda1703-1300watt-180mm-polisaj-makinesi-p-HRKLHDA1703 http://www.hepsiburada.com/stanley-stgp1318k-1300watt-180mm-profesyonel-polisaj-makinesi-p-HRFRZSTGP1318K KL ve Stanley bu iki ürün arasında kaldım. Bir de bu iki ürüne alt cırt cırtlı tablayı değiştirmeden 15lik ped taksam kenarları boş kalacağı için sorun olur mu? merhabalar ,bende heves edip skill 1144 modelini aldım bi defa kullandım daha doğrusu kullanmayı beceremedim öylece bıraktım, cila atıp geçtim.Merakımı giderdim ama işte boşa vakip vede para. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 05.07.2017 - 00:20 tarihinde, Yahya Akman yazdı: Yarın fırsat bulursam bir kaç malzeme önerisinde bulunurum Assolist ya en son sahneye çıkacak. Yarın demişsin 4 gün olmuş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 8 dakika önce, Fatih S. yazdı: Bana bu işi bilen biri yardım edecek yani ilk seferde ben yapmayacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Bana bu işi bilen biri yardım edecek yani ilk seferde ben yapmayacağım. şanslısınız, inşallah memnun kalırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Assolist ya en son sahneye çıkacak. Yarın demişsin 4 gün olmuş [emoji23] Demekki fırsat bulamadım. Fışkiyeci seni [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 8 saat önce, Fatih S. yazdı: şanslısınız, inşallah memnun kalırsınız. İnşallah bu hafta makina alacağım cumartesi günü de inşallah yapacağız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Stanleyi aldım. Bir aksilik olmazsa bu hafta sonu makinayı kullanacağım. İlk izlenimim sağlam ama ağır. Bizim orda it ölüsü gibi derler tam o ağırlıkta yani ? 15lik de cırt taban aldım yanında. Bakalım nasıl bir şey olacak göreceğiz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Kutudan çıkan ped bir işe yaramaz o yüzden yeni ped kullandık. 2 kişi 6 saat civarı uğraştık dinlene dinlene sohbet ederek yaptık. Makina ağır olduğu için ertesi gün kollarımız ağrıdı ? aracım beyaz olduğu için çok sıkıntı olmadı. Zevkli. Ama yorucu bir iş. Çok zor da değil biraz sabırlı ve dikkatli olmak lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Stanley STGP1318K Tavsiye ediliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 9 saat önce, Servet Ö. yazdı: Stanley STGP1318K Tavsiye ediliyor. Dediğiniz modeli Aldım bende. Ağır olması haricinde hiçbir sıkıntı yok ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap