Sami Lale Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Aşağıdaki cihazı bugün navigold tan sipariş ettim 2012 focus için açıkçası biraz riske girdim ilk defa araçta androidli navigasyon/multimedya kullanacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 11 dakika önce, Sami Lale yazdı: Aşağıdaki cihazı bugün navigold tan sipariş ettim 2012 focus için açıkçası biraz riske girdim ilk defa araçta androidli navigasyon/multimedya kullanacağım Hayırlı olsun, deneyimlerinizi de buradan paylaşın, taktırmak isteyip tereddütte kalanlara fikir verecektir.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 çarşamba geliyor deneyimlerimi ve android ile ilgili sorularımı paylaşırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Etem Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 (düzenlendi) Ne kadara aldınız?bluetoth otopark park sensörleri vs bütün aksam çalışıyormu paylaşırsanız seviniriz. Mayıs 7, 2018 Selçuk Etem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2018 1800 e aldım inşallah taktığımda genel bir kontrol yapacağım yalnız bende park sensörleri sonradan takıldığı için bu cihazla ilgisi olmayacaktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 07.05.2018 - 20:40 tarihinde, Sami Lale yazdı: Aşağıdaki cihazı bugün navigold tan sipariş ettim 2012 focus için açıkçası biraz riske girdim ilk defa araçta androidli navigasyon/multimedya kullanacağım Tasarımı çok hoşmuş umarım taktığınızda da beklentilerinizi karşılar. iyi günlerde kullanınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2018 taktım bugün fotoları akşam yükleyeceğim şu an için oldukça hoşuma gitti resmen arabanın havasını değiştirdi diyebilirim yalnız android kullanan arkadaşlardan açılış ekranı ve arka plan nasıl değişir bir türlü bulamadım varsa bir yolu yardım rica ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 (düzenlendi) öncelikle çektiğim resimler Mayıs 10, 2018 Sami Lale tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 (düzenlendi) Ben ekrandaki özelliklerin ayrı ayrı göstermesini sevdim. Eğer birde o fonksiyonlar ekran değişmeden kullanılıyorsa tadından yenmez. Güle güle kullanın.... Mayıs 10, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Etem Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Sanırım aracınızda bvc park sensörü ve otom.park yok. Bu ürün belirttiğim özellikleri destekliyormu? Birde nerden aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 yorumlarıma gelince önce bana göre/genel eksiler - çok bariz olmasada yansıma yapıyor ekran parlaklığı en sonda bile belli bir yansıma var ben koltuk yüksekliğini ayarlayarak nispeten bunu azalttım (daha yukarıdan bakmak işe yarıyor) -İlk defa android navi kullandığımdan olsa gerek bana karışık geldi daha önce kullandığım navitech nx-251y ye göre özellikle açılış zamanı -beraberinde gelen sygic i daha öncede kullanmıştım pek sevmemiştim -açılış ekranını ve arka plan resmini değiştirmeyi bulamadım artıları -kesinlikle albenisi çok yüksek bakmayan/kurcalamak istemeyen yok gibi -dokunmatik hassasiyeti çok iyi bana göre kullandığım samsung s6 edge+ tan sadece 1 tık daha zayıf -herhangi ekstra bir aparat kullanmadan(obd idi yanılmıyorsam) hız/devir göstergelerini gösteriyor -android avantajları google haritaları güncelledim çevrimdışı harita indirerek navigasyon olarak kullanabiliyorum her zaman net bağlantısı gerekmiyor ayrıca google earth indirdim çok hoş bir görüntüsü var google sesli asistanıda indirdim "ok google" komutunu mikrofon simgesine tıklamadan nasıl kullanacağımı bulamadım (mikrofon simgesine tıklayarak sesli asistan ile telefonda yapabildiğiniz hemen her şeyi mesela rota çizmeye kadar her şeyi yapabiliyorsunuz) -pip özelliği sayesinde video ve navigasyonu beraber kullanabiliyorsunuz -android 7.1 destekli şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istedikleriniz/tavsiyeleriniz varsa elimden geldiğince yapmaya cevaplamaya çalışırım --1 dakika sonra eklendi-- 4 dakika önce, Selçuk Etem yazdı: Sanırım aracınızda bvc park sensörü ve otom.park yok. Bu ürün belirttiğim özellikleri destekliyormu? Birde nerden aldınız? aracımda her ikiside yok park sensörünü destekliyor otomatik park için bir şey diyemeyeceğim --18 dakika sonra eklendi-- 7 dakika önce, Teoman S. yazdı: Ben ekrandaki özelliklerin ayrı ayrı göstermesini sevdim. Eğer birde o fonksiyonlar ekran değişmeden kullanılıyorsa tadından yenmez. Güle güle kullanın.... tam anlayamadım ama yorumlarımda dediğim gibi pip ile hem video izleyebiliyor hem navigasyon kullanılabiliyor demek istediğiniz buysa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit yalçın Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2018 tam olarak nerden ne kadara taktırdınız hala memnunmusunuz kullanıslımıdır sami bey yardımcı olursanız tesekkür ederim hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami Lale Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2018 öncelikle teşekkürler yeğenim aracılığıyla navigold dan sipariş ettim 1800 e mal oldu yansıma biraz canımı sıksa da genel anlamda memnunum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap