Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Turna tenekede oluyor mu? [emoji4] Yok abi kuruyor [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 (düzenlendi) 07.07.2017 - 10:33 tarihinde, Serdar Eryürekli yazdı: 1 haftalık Bodrum tatilimden fotoğraflar ekleyeyim... Ahhh ah.. Evimiz.. Küçük ama şirin.. Bodrum'un klasik begonvilleri.. Çıkmadığımız balıkçımızdan manzara. Ve Çökertme koyu.. İşte burası harikaydı. Son akşam... Bekir abi duygulandırdın beni haaa Şunu unutmuşum.. Bodrum a geldin hele bide Turgutreis e, bi merhaba derdik oturur sohbet ederdik. Temmuz 9, 2017 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Bodrum a geldin hele bide Turgutreis e, bi merhaba derdik oturur sohbet ederdik. Hem buradan hem genel sohbetten geleceğim tarihi yazmıştım. Keşke bir buluşma yapabilseydik. Görmemişsin demek ki [emoji3]Pardon buradan değil tatil tavsiyeleri konusunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 (düzenlendi) 5 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Hem buradan hem genel sohbetten geleceğim tarihi yazmıştım. Keşke bir buluşma yapabilseydik. Görmemişsin demek ki valla görmedim, görseydim kesin buluşurduk, ev nerde Turgutreis de mi? bizim ev orda. Temmuz 9, 2017 Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 valla görmedim, görseydim kesin buluşurduk, ev nerde Turgutreis de mi? Evet Turgutreis'teydi. Dayımın yanına gitmiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Evet Turgutreis'teydi. Dayımın yanına gitmiştim. bi ayağın burda sayılır tekrar gelirsen mesaj at özelden, konularda yazarsan görürüm görmem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 bi ayağın burda sayılır tekrar gelirsen mesaj at özelden, konularda yazarsan görürüm görmem. Tamamdır. Vallahi çok hoşuma gitti, bundan sonra gelirim sanırım. [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2017 Oltalarım yanımda olsa affetmezdim. Ama paraya kıydık artık. 5 kg turna aldık. Turnayı gözünden vurmak bu olsa gerek 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Haftasonu kaçamaklarımız boldur bizim. Bu haftasonu kamp kaçamağımızdan bir kaç kare  8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Kapuzbaşı, Yahyalı, Kayseri 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Bugun Stockholm'de gezerken 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 8 dakika önce, Tamer Perperek yazdı: Stockholm'de Ah o gemide bende olsaydım ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 8 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ah o gemide bende olsaydım ? Buyur gel nedemek , herzaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Şanzelizede sıradan bir Perşembe , Louis Vitton un sokağı Versay sarayı gölcükten çıkıyormuş gibi görünen at heykeli Pantheon Paris ; Denis Diderot ve ben Ayasofya ; Pantokrator İsa ve Deisis mozaiği YSS köprüsü 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 (düzenlendi) 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Şanzelizede sıradan bir Perşembe , Louis Vitton un sokağı Bunların hepsi kiralık biliyorsun değil mi? Bastırıyorsun Avroları yapıyorsun bir küçük şehir turu... 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Ayasofya Mozaik seviyorsanız Kariye'yi de mutlaka görün. Bir de görsellerinizi işleyin, ister telefonda ister bilgisayarda... Mesela: Temmuz 31, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap