Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 16 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Bugün maalesef yangın çıkmış Şeytan Sofrası'nda. Gitti canım manzara yazlık sitelere yer açıyorlardır. yoksa doğru düzgün mangal alanı bilem yok bi tee sahilde var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2017 1.Viyana mı orası [emoji3]Aynen. Valla bravo herkes bilmez --0 dakika sonra eklendi-- Ferrari'yi diyorsan adam hareket halinde, Feraye'yi diyorsan sen nerden biliyorsun [emoji12]Evet hareketli idi. Spontene çekilen bir resim. Ben bisikletle poz verdim. Akşam fotolara bakarken gördüm farkında bile değildim --3 dakika sonra eklendi-- Bu resimde trafik kültürleri hakkında bayağı bir açıklama yapıyor. Yorum yapmaya gerek kalmadan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2017 1 saat önce, Göksel Yaman yazdı: Valla bravo Çok fazla zaman geçirince öyle oluyor ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Ülkemizde çok reklamı yapılmamış, Manisa Kula'da bulunan Kapadokya benzeri manzarası ile Kuladokya.Genellikle 3D modelleme yapan kişilerin sessiz ve sakin olması nedeniyle tercih ettiği bir yer 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Her zaman UHD 5 yıldız Side otellerine giderdik. Bu yıl son anda karar verince şartlar gereği HD 4 yıldız bir otel aldık. Dakika 1: Barda kuruyemiş verilmiyor. İsteyen marketten alıyor. Konsept böyleymiş.[emoji15] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 (düzenlendi) 20 günlük Anamur tatilimizden Ağustos 26, 2017 Ramazan D. tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Her zaman UHD 5 yıldız Side otellerine giderdik. Bu yıl son anda karar verince şartlar gereği HD 4 yıldız bir otel aldık. Dakika 1: Barda kuruyemiş verilmiyor. İsteyen marketten alıyor. Konsept böyleymiş.[emoji15] Konseptine hayran kaldım neresiymiş ora:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2017 Bedava verseler gitmeyin ve kötü reklam olsun diye isim vereceğim. Benim tecrübem belki başkalarına yol olur. Ha, çok mu para verdik? Yoo... 5 gecesi 3 kişi için 1600 Tl. Ama yine de olmaz.Side Royal Paradise. --3 dakika sonra eklendi-- Cyrstal otellerinde kaldık bugüne kadar. Belki de o alışkanlık burayı kötü hissettirdi. Ama yine de kuruyemiş olmazsa olmaz yahu. İkinci anahtar istedik, 40 Tl para istediler. Otopark yok. 10.30 da çay bitti...Aman işte öyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Kuşadası kale --0 dakika sonra eklendi-- . 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Eski Datça, Datça 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2017 (düzenlendi) Biz bugün ailecek mini bir şehir turu yaptık. Konak-Karşıyaka-Konak-Alsancak-Fuar. Çok yoruldum, ne zamandır toplu taşıma araçlarına binmiyordum. Bayram dolayısıyla bilet fiyatları yarıya inmiş. Yalnız çok yoruldum. Hamlamışım heralde Bir kaç foto paylaşayım dedim. Konak Meydanı, Saat kulesi ve olmazsa olmazımız İlk kurşun-Hasan Tahsin. Konak-Karşıyaka vapuru, simit aldık ama martılar pek iştahlı değildi Karşıyaka vapur iskelesi Karşıyaka çarşı Sahilde fotoşipşak resim çektirip onun resmini çektik Meşhur fuar paraşüt kulesi. Bu kuleden atlamayana İzmir'de kız vermezler derler Emektar dönmedolap. Yıllardır yerinde duruyor. Hemen yanında eskiden Lunapark gazinosu vardı. Ne ünlüler geldi geçti 80'li yıllarda. Gazinoya giremeyen dönme dolaba biner anlık da olsa ordaki sanatçıyı görmeye çalışırdı. Eylül 3, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 9 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Dün bursa yemek molası 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Bodrum - Gümbet 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 5 yıl önce bugün tekirova 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Burhaniye - Denetko Sahil Sitesi (Samsung S8 ile çekildi) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap