Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 6 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Burhaniye - Denetko Sahil Sitesi (Samsung S8 ile çekildi) Bir aksilik çıkmazsa haftaya oralara yakın olacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 8 dakika önce, Bekir B. yazdı: Bir aksilik çıkmazsa haftaya oralara yakın olacağım Ne güzel olurdu bir buluşma ama ben Kuşadasına geçiyorum abi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2018 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 18 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: (Samsung S8 ile çekildi) Boykot yapıyorum mu demek istiyorsun ağam? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 (düzenlendi) Bulgaristan - Golden Sands ve dönüşte 3 saatte ulaşabildiğim (600 mt yolu 3 saatte geçtim) gümrük kapısı. Ağustos 27, 2018 Günal Yılmaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Bir saat önce, Günal Yılmaz yazdı: Bulgaristan - Golden Sands ve dönüşte 3 saatte ulaşabildiğim (600 mt yolu 3 saatte geçtim) gümrük kapısı. Sanırım Malko Tırnovo-Dereköy kapısı bu,yani o kapıyı Almancılar/Gurbetçiler neredeyse hiç kullanmaz,TL-Leva karşısında bukadar değer kaybetmişken bizim BG göçmenlerinin hala bukadar yoğun gitmesininide anlayamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 5 dakika önce, Turhan Atasoy yazdı: TL-Leva karşısında bukadar değer kaybetmişken bizim BG göçmenlerinin hala bukadar yoğun gitmesininide anlayamıyorum Aynı şeyi bayramda yaşanan hareketlilik için de söylemek mümkün. Bence hala büyük çoğunluk başımıza gelenleri ve gelecekleri anlamış değil. --19 dakika sonra eklendi-- Tatili boş verin, Pazartesi kareleri çok daha eğlenceli. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 30 dakika önce, Turhan Atasoy yazdı: Almancılar/Gurbetçiler neredeyse hiç kullanmaz, Bayramın 2. günü itibarıyla Avrupa’ya dönüşe geçenler sınır kapılarında inanılmaz bir yoğunluk oluşturdu. Kapıkule 12 saat, İpsala 10 saat gibi beklemeler oldu. Dereköy 3-4 saat gibi nispeten iyiydi, bir çok kişiyi o tarafa yönlendirdik, birazda benim yüzünden yani ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 28 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bayramın 2. günü itibarıyla Avrupa’ya dönüşe geçenler sınır kapılarında inanılmaz bir yoğunluk oluşturdu. Kapıkule 12 saat, İpsala 10 saat gibi beklemeler oldu. Dereköy 3-4 saat gibi nispeten iyiydi, bir çok kişiyi o tarafa yönlendirdik, birazda benim yüzünden yani ? Ahanda suçlu bulundu.Yakalayın!!? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Turhan Atasoy yazdı: Sanırım Malko Tırnovo-Dereköy kapısı bu,yani o kapıyı Almancılar/Gurbetçiler neredeyse hiç kullanmaz,TL-Leva karşısında bukadar değer kaybetmişken bizim BG göçmenlerinin hala bukadar yoğun gitmesininide anlayamıyorum Evet, Kırklareli Dereköy sınır kapısı. Gurbetçiler eskiden hiç kullanmazdı. Ancak bu bayram Türk tarafından Bulgara gidiş istikametinde 2 km ye yakın gurbetçi konvoyu vardı. Gürkan Bey sağ olsun ? TL - Leva karşısında değer kaybetse de, bazen gitmek mecburi olabiliyor. Ağustos 27, 2018 Günal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 O zaman İzmir --0 dakika sonra eklendi-- 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap