Arda P. Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2017 Herkese hayırlı günler abilerim,kardeşlerim. Öncelikle mevcut aracımı(15 focus hb otm benzinli trendx)aracımı satmayı düşünüyorum.Aracımda sürtmeden kaynaklı sol arka kapı ve sol arka çamurluğun fara kadar olan kısmı ve ön tampon boyalı.Tramde 890 lira gözüküyor, işlemler tur otoda yapıldı. 10***km de aracım.Piyasası kaçtır,ne kadar vermeliyim? Sattığımda ise max 80e kadar dizel,man/oto vites farketmez düşük kilometreli 2015 üstü,focusumu aratmayacak araç arıyorum.Dizel focusların 95liği hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Herkese şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 95'lik almaya gerek yok bence; Style dizel otomatik Titanium dizel manuel seçenekleri mevcut bolca. Ayrıca buraya da bakmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 95lik ile 115 arasında hissedilir fark olur mu? Ayrıca 30k km üstü düşünmüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 3 dakika önce, Arda P. yazdı: 95lik ile 115 arasında hissedilir fark olur mu? Ayrıca 30k km üstü düşünmüyorum Beklenti ve sürüş tarzına göre cevabı değişir, şehir içinde fark etmek zor ama uzun yolda net hissedilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Şuan elimdeki atmosferikle performanslarını kıyaslama yaparsanız hangisi iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 1 dakika önce, Arda P. yazdı: Şuan elimdeki atmosferikle performanslarını kıyaslama yaparsanız hangisi iyidir 0-100'de elinizdekini biraz ararsınız ama ara hızlanmada sorun olmaz daha iyi performans verir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Dizel 1.5 powershift alsan daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 1 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Dizel 1.5 powershift alsan daha iyi. Bunun gibi değil mi? Hem ekstra hava yastığı hem konfor hem de güç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Biraz araştırılırsa belki o fiyata titanium da bulunur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Persembe günü bir arkadaşım Ankara'dan 84'e 1.5 tdci trendx aldı. Araç 4 bin km'de. 2016 model. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ozcelik-otomotiv-guvencesiylen-451083580/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-dizel-focus-448643955/detayhoşumuza gitti,yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca sedan astra dizel hakkında ne düşünüyorsunuz? Focusla ikisi bizim için en idealleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 30 dakika önce, Arda P. yazdı: Ayrıca sedan astra dizel hakkında ne düşünüyorsunuz? Focusla ikisi bizim için en idealleri. Eski jenerasyondur. Mümkünse HB olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 (düzenlendi) 41 dakika önce, Arda P. yazdı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ozcelik-otomotiv-guvencesiylen-451083580/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-dizel-focus-448643955/detay hoşumuza gitti,yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca sedan astra dizel hakkında ne düşünüyorsunuz? Focusla ikisi bizim için en idealleri. Tercih etmeniz muhtemel olan tüm araçları almadan evvel mutlaka bir kullanın, yalnız 1.6 tdci focus alırken özellikle kullanmanızı tavsiye ederim. Dik yokuşlarda aracı kaldırmayı deneyin bir kaç defa ve kavrama sırasında sürtünme sesi gelip gelmediğine mutlaka bakın. 1.6 tdci focus'ların bazılarında bu sıkıntıyı görüyorum hatta makyajsız versiyonlarda da bazen birisi aracını kaldırmaya çalışırken bu sesi duyuyorum. Volan veya debriyaj balatasından olması muhtemel bir sürtünme sesi gelebiliyor. Buna mutlaka dikkat etmenizi öneririm. Temmuz 8, 2017 Cenk Demirel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2017 Teşekkürler değerli yorumlarınız için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2017 09.07.2017 - 01:59 tarihinde, Cenk Demirel yazdı: Volan veya debriyaj balatasından olması muhtemel bir sürtünme sesi gelebiliyor. Bu sürtme sesinin tamiri olmuyor mu sesin sebebi ne ki? Zararı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap