Ömer V. Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Arkadaşlar eriyene kadar benim de bir F! aracım var 14 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Vaooww Süper olmuş.... Bolca resim çek bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Süperr olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Çok güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 süper.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Biz kardan adam bilem yapamadık. Karaman'da sürekli kar yağıyordu.. Şimdi Adana'dayız. Yağmurla bir iki birşey düşünürüz artık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Biz kardan adam bilem yapamadık. Karaman'da sürekli kar yağıyordu.. Şimdi Adana'dayız. Yağmurla bir iki birşey düşünürüz artık... merakla bekliyoruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer V. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Kar biraz daha yükseltsin havaya kaldırıp, lastiklerin izerinde bırakıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Harika olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 merakla bekliyoruz... O günü bende merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Fevkaladenin fevkinde diye bir deyim varmıydı bir ara. :aman: Bu ondan da öte olmuş, bravo, süper, emek var herşeyden önce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Bende kardankız yaptım ama onun bile çenesi durmayınca ağzını burnunu dağıttım.. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Bende kardankız yaptım ama onun bile çenesi durmayınca ağzını burnunu dağıttım.. biz yaptık .önce kadını yaptık,sonra adam mı yaptık.Adam 5 dk sonra hayatından bıktı 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Güneş'e kar dayanmaz ki kardeşim ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umur Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 müthiş olmuş... Emeğine sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap