İsmail Doğanay Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2017 Arkadaşlar focus 3 lerde orta panjur ızgarası sökülüyor mu ben araştırdım ancak nette ve youtube de bulamadım yardımcı olacak arkadaş var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Tamponu sökerek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Tamponu sökerek? Ee yine göstermiyor panjurun nasıl söküldüğünü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 İçerde tırnaklar vardır öyle kompleks bir şey beklemeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İçerde tırnaklar vardır öyle kompleks bir şey beklemeyin. O zaman şöyle soruyum tamponu sökmeden panjuru çıkarabilir miyiz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Şöyle anlatayım. Önce plakayı söküyorsunuz. Sonra panjurla beyaz kısım arasında sağda solda tam emin değilim ama ortada da turnak var. Onlara bastırınca tırnak çıkıyor. Eğer daha iyi olsun derseniz yanlardaki 3genleri çıkarıp elinizi uzatmaya çalışın. Ama büyük olasılıkla orda sert süngerler olacak. Ben söktüğümde sadece ortadan yaptım. Tırnakları görmek için panjurla aynı hizaya eğilin dikkatli bakın görürsünüz. Sağ sol derken üst ve alt demek istedim yanlar değil. Biraz karmaşık oldu sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2017 17 dakika önce, Teoman S. yazdı: Şöyle anlatayım. Önce plakayı söküyorsunuz. Sonra panjurla beyaz kısım arasında sağda solda tam emin değilim ama ortada da turnak var. Onlara bastırınca tırnak çıkıyor. Eğer daha iyi olsun derseniz yanlardaki 3genleri çıkarıp elinizi uzatmaya çalışın. Ama büyük olasılıkla orda sert süngerler olacak. Ben söktüğümde sadece ortadan yaptım. Tırnakları görmek için panjurla aynı hizaya eğilin dikkatli bakın görürsünüz. Sağ sol derken üst ve alt demek istedim yanlar değil. Biraz karmaşık oldu sanırım Sökmesi zor mu sökerken kırma ihtimalimiz var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Sökmesi zor mu sökerken kırma ihtimalimiz var mı Öyle bir soru ki nasıl cevaplayım. Bende sizin gibi çok korktum. Ama tarif edildiği gibi yaptım kırmadan çıktı. Zor olacak ilk kez ve bilmediğiniz için. Büyük olasılıkla kırılmaz. Birazdâ el becerisi ve şans diyelim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 8 saat önce, İsmail Doğanay yazdı: Sökmesi zor mu sökerken kırma ihtimalimiz var mı kırarsanız Ford dan sipariş verirsiniz gelir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2017 1 saat önce, Teoman S. yazdı: Öyle bir soru ki nasıl cevaplayım. Bende sizin gibi çok korktum. Ama tarif edildiği gibi yaptım kırmadan çıktı. Zor olacak ilk kez ve bilmediğiniz için. Büyük olasılıkla kırılmaz. Birazdâ el becerisi ve şans diyelim... Şimdi denedim sökmesi basit ama benim araçda önlerde de park sensörü var sensörler sökmeme izin vermedi ızgarayı komple tırnaklardan kurtardım ama sensörler işi bozdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ahmet remzi güney Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 arkadaşlar peki 2017 model nasıl sökülüyor bilgisi fikri olan varmı aracım trend x titanium ızgarası takmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 5 dakika önce, ahmet remzi güney yazdı: arkadaşlar peki 2017 model nasıl sökülüyor bilgisi fikri olan varmı aracım trend x titanium ızgarası takmayı düşünüyorum Tampondaki ceki demiri kapagini cikarip elinizle icten panjuru öne dogru itin ilk tirnaktan kurtarinca disardan asilin butun tirnaklar teker teker cikiyor. Yenisini takarkende distan yerlerini bulup itin cok basit. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
İsmail Doğanay
Arkadaşlar focus 3 lerde orta panjur ızgarası sökülüyor mu ben araştırdım ancak nette ve youtube de bulamadım yardımcı olacak arkadaş var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap