Hasan K. Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Mini Roadter reklam çekimleri İstanbul'da.. http://www.youtube.com/watch?v=v04D-53Lh5M&feature=mfu_in_order&list=UL http://www.youtube.com/watch?v=2WKGDCY7YaA&feature=player_embedded 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 (düzenlendi) Kim böldü burayı yahu.. Şubat 1, 2012 YkP CgTy tarafından düzenlendi BEN Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Kim böldü burayı yahu.. Sence ? O değil de ikinci reklam filminde Türkiye sanki ne zaman ne olacağı belli olmayan, ihmaller zinciri içinde bir ülke gibi gösterilmeye çalışılmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Sence ? O değil de ikinci reklam filminde Türkiye sanki ne zaman ne olacağı belli olmayan, ihmaller zinciri içinde bir ülke gibi gösterilmeye çalışılmış. Yorumumu düzeltip altına BEN yazan kişi.. Ben onu iki salak oğlan altlarındaki arabaya güvenip olmadık yola girmişler. Sonrada asılı kalmışlar diye yorumladıydım. Ha birde Türk insanın dürüstlüğü var işin içinde.. Hani cüzdanı veriyor ya.. O kelepçe ne onu çözemedim.. Yorum farkı işte.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 O kelepçe ne onu çözemedim.. Emniyet birimlerinin kelepçesi olmadığı çok açık,reklamda oynıyanları zan altında bırakmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Emniyet birimlerinin kelepçesi olmadığı çok açık,reklamda oynıyanları zan altında bırakmış Bu durumdan çok muzdaribim.. Penbe birde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap