Umit S Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2017 Yeni kuga sahipleri aracın kendi paspası dışında paspas tercihiniz (3d, 4d, 5d paspas) oldu mu? Bir çok yeri araştırmama rağmen bulamadım. Bir kaç sparişim oldu. Fakat ya stok yok dediler(4d için) ya da aldım olmadı iade ettim(5d için). Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kılıç Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 5D sipariş ettim stokta yok diye iptal ettiler. Ben de 4D'ye yöneldim. Yorumlarda uyum sorunu yaşayanlar olmuş. Hangisini alacağımı şaşırdım. Kış gelene kadar halı paspaslarla idare edeceğim artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umit S Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Aynen. Şu an piyasada bir karışıklık var. Yeni Kuga diye geçince yeni bir ürün gelecekmiş gibi düşünüyorlar. Ben 2013 kugaya baktım karoseri 17 modelle aynı. Ayrıca c-max de aynı. Zaten bi firma yetkiliside bunu dedi. Stoklardaki karışıklıkta bundan kaynaklı. Gelen ürünler c-max ve kuga arasında paylaştırılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2017 Makyajsız cmaxda iki ayrı paspas ölçüsü vardı. Ford bu tür şeylerle oynamayı seviyor. Dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2017 Ben 2017 Kuga için bu ürünü satın almıştım çok da memnunum, tavsiye ederim. Tek eksiği on yolcu kısmında sabitleme boşluğu yok ama kaymıyor zaten, sorun olmuyor. Ölçü olarak tam uyumlu, satıcı da gayet ilgili... FORD KUGA BAGAJ HAVUZU+KUGA 3D HAVUZLU PASPAS SETİ, 2013- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umit S Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2017 Teşekkürler hocam. 5d paspası denemek istiyorum. olmadı en son 3d alacağız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah ö Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Selam. Bende bütün servislere sordum orijinali yok. Daha gelmedi diyorlar ama yurt dışında mevcut. Nasıl getireceğiz onu bilemiyorum.parça kodu:CV44S130D00 BA3JA6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Ç. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 otokoç orjinal lastik paspas için 300 TL fiyat verdi.Müsait zamanda ürüne gidip bakacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Fiyat 270-300 gibi duruyor. CV44S130D00 BA3JA6 ;2012-2015 CV44S130D00 BB3JA6 ;2015-xxxx Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah ö Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Otokoç un hangi şubesinde var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 3 saat önce, Emrah ö yazdı: Selam. Bende bütün servislere sordum orijinali yok. Daha gelmedi diyorlar ama yurt dışında mevcut. Nasıl getireceğiz onu bilemiyorum.parça kodu:CV44S130D00 BA3JA6 Otosan stoklarında olmasa bile sipariş verebilirsiniz, getirirler 15 güne. Neden bekliyorsunuz ki Ben alırken otosanın stoklarında vardı. Hatta servis ilk siparişte CB3JA6 yerine BB3JA6 getirmişti (bana sormadan, daha ucuz diye). Onu almadım (yolcu tarafında da klips var makyajlıda, eskilerde yolcu tarafında klips yok). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah ö Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 (düzenlendi) Murat Bey Hangi servisten temin ettiniz fiyatı nedir ve resmi varmı Aralık 14, 2017 Emrah ö tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2017 14.12.2017 - 15:32 tarihinde, Emrah ö yazdı: Murat Bey Hangi servisten temin ettiniz fiyatı nedir ve resmi varmı Şahsuvaroğlu. Tam fiyatı hatırlamıyorum ama 250 civarı bir şeydi. --3 dakika sonra eklendi-- @Yakup Çağatay Bence kodları yanlış vermişsin galiba. Ben de atlamışım. BB3JA6 doğru kod bizim araç için. Resme bakınca farkettim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah ö Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2017 Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap