Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaslar herkese merhaba, 2013 focus 3 trendX powershift 57 binde Prince LPG li aracım var. Dün Antalyadan tatilden dönerken (43-44 dereceydi hava sıcaklığı)aracımın vites geçişlerinde sarsıntı yapmaya başladı, 90-100 km hızla giderken sanki arac boştaymış gibi davrandığı durumlar oldu, dolayısıyla gaz da yememeye başladı, vites geçişlerindeki düzensizlikten ötürü. kırmızı ışığa yaklaşırken vuruntu tarzı ses gelmeye başladı:( Bucakta Ford servisine girdim, Güncelleme yapmaya çalıştılar olmadı. bugun TCM beyni, şanzıman beyniymiş, değişmesi gerektiğini söylediler, garanti için başvuru yaptıklarını p.tesi sonuçlanacağını bildirdiler. bu durumda;
1- bu durumlar başına gelip beyin değiştiren var mı? Devamında araçtaki sıkıntılar gitti mi?
2- garantiye girmezse 7000 TL civarındaymış bu malzeme, garantiye sokmak için herhangi bir şansım var mı?
3- Beyin değil de başka bir arıza olması şansı var mı?
Soru
Adnan Akçakaza
Arkadaslar herkese merhaba, 2013 focus 3 trendX powershift 57 binde Prince LPG li aracım var. Dün Antalyadan tatilden dönerken (43-44 dereceydi hava sıcaklığı)aracımın vites geçişlerinde sarsıntı yapmaya başladı, 90-100 km hızla giderken sanki arac boştaymış gibi davrandığı durumlar oldu, dolayısıyla gaz da yememeye başladı, vites geçişlerindeki düzensizlikten ötürü. kırmızı ışığa yaklaşırken vuruntu tarzı ses gelmeye başladı:( Bucakta Ford servisine girdim, Güncelleme yapmaya çalıştılar olmadı. bugun TCM beyni, şanzıman beyniymiş, değişmesi gerektiğini söylediler, garanti için başvuru yaptıklarını p.tesi sonuçlanacağını bildirdiler. bu durumda;
1- bu durumlar başına gelip beyin değiştiren var mı? Devamında araçtaki sıkıntılar gitti mi?
2- garantiye girmezse 7000 TL civarındaymış bu malzeme, garantiye sokmak için herhangi bir şansım var mı?
3- Beyin değil de başka bir arıza olması şansı var mı?
Teşekkürler...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
9
8
6
Popular Days
Tem 16
17
Tem 14
12
Tem 15
9
Tem 27
9
Top Posters For This Question
Adnan Akçakaza 13 posts
Erhan Erten 9 posts
Teoman S. 8 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Popular Days
Tem 16 2017
17 posts
Tem 14 2017
12 posts
Tem 15 2017
9 posts
Tem 27 2017
9 posts
Popular Posts
Mustafa Çekiç
Merhaba geçtiğimiz ağustos ayının sonlarında aracımın sürerken kendini bir anda 1,3,5 şeklinde vites atması ve p,r,n,d,s konumunda s moduna geçmemesi ara ara saçmalaması gibi sorunlarla karşılaştım il
Gürkan Çakıroğlu
Budur... Geçmiş olsun.
Teoman S.
Geçmiş olsun. Evet. Ne kötü tesadüftür ki benim araç bugün park ettim. Geldim çalışmadı. Motor arızası, şanzuman arızası, yokuş kalkış arızası verdi. Motor çalışmadı. Çalıştı gösterge gitti. Çalıştı
Posted Images
Bu soruda 66 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap