Ali Demir Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2017 Resimde daire içerisinde görünen parça Şanzıman yağ çubuğuna erişmek isterken dibinden kırıldı. Ne işe yarar, değiştirmek istesem parçanın adı nedir bilmiyorum. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 resimi biraz daha uzaktan çekip yüklerseniz yardımcı olmaya çalışalım komple motor şeklinde çekebilip soketi işaretlerseniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 resimi biraz daha uzaktan çekip yüklerseniz yardımcı olmaya çalışalım komple motor şeklinde çekebilip soketi işaretlerseniz... Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 maf sensörünün soketi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Bağlı olduğu parçanın adı nedir HocamHava filtresine giden büyük boru şeklindeki parçanın adı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercan Çetiner Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Focus 3 de şanzıman yağını kontrol edebilecek çubuk var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Focus 3 de şanzıman yağını kontrol edebilecek çubuk var mı Aracım focus 2.5 yalnız şanzıman olan her araçta yağı kontrol edecek bir kontrol çubuğu vardır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercan Çetiner Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Aracınızı biliyorum ben kendiminkini bilmediğim için sordum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 8 saat önce, Ercan Çetin yazdı: Aracınızı biliyorum ben kendiminkini bilmediğim için sordum yok. en azından ben yok diye biliyorum. manuellerde olmaz genelde, lifte alındıktan sonra bir civata gevşetilerek bakılır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Aracınızı biliyorum ben kendiminkini bilmediğim için sordum Valla hiç bilmiyorum ama kullanma kılavuzunda mutlaka belirtmişlerdir diye tahmin ediyorum:) yok. en azından ben yok diye biliyorum. manuellerde olmaz genelde, lifte alındıktan sonra bir civata gevşetilerek bakılır. O da ilginç...Benim arabalarımda manuel de olsa Şanzıman yağını kontrol edebildiğim bi çubuk hep vardı [emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 (düzenlendi) O sensör maf sensörü.O parçanın takıldığı yerin ismide hava emiş borusu yada plastiği gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada focus 2 benzinli ve focus 3 dizel araçlarımın ikisindede şanzıman yağını ölçen bir çubuk yok.Ozan Bey'inde dediği gibi şanzımanın yanında bir tapayı gevşeterek bakılıyor.Daha önceki fiat marka araçlarımdada durum böyleydi. Temmuz 18, 2017 Mehmet Çallı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 O sensör maf sensörü.O parçanın takıldığı yerin ismide hava emiş borusu yada plastiği gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.Bu arada focus 2 benzinli ve focus 3 dizel araçlarımın ikisindede şanzıman yağını ölçen bir çubuk yok.Ozan Bey'inde dediği gibi şanzımanın yanında bir tapayı gevşeterek bakılıyor.Daha önceki fiat marka araçlarımdada durum böyleydi. 2009 Focus Otomatik Benzinli motorBenim aracımda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 12 dakika önce, Ali Demir yazdı: 2009 Focus Otomatik Benzinli motor Benim aracımda var otomatikte olur zaten, manuelde yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 O soket kırıldı ise aracın arıza lambası yakması gerekir diye düşünüyorum, rölentide düzensizlik, hızlanmada isteksizlik, ilk çalışmada zor alma gibi sıkıntılar görmeniz gerek şuanda. Var mı bunlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 O soket kırıldı ise aracın arıza lambası yakması gerekir diye düşünüyorum, rölentide düzensizlik, hızlanmada isteksizlik, ilk çalışmada zor alma gibi sıkıntılar görmeniz gerek şuanda. Var mı bunlar? Aynen [emoji106]Yapıştırıp taktım, düzeldi [emoji108] Aynen [emoji106]Yapıştırıp taktım, düzeldi [emoji108]Arıza Lambası hiç yanmadı ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Demir
Resimde daire içerisinde görünen parça Şanzıman yağ çubuğuna erişmek isterken dibinden kırıldı.
Ne işe yarar, değiştirmek istesem parçanın adı nedir bilmiyorum.
Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum!
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap