Arda P. Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2017 Herkese iyi günler.23ünde Ankara!dan çıkıp Bodrum'a allahın izniyle gitmek istiyorum.İstediğim yol kötü olmasın, aşırı viraj(dağ yolu gibi,denizliden çıktıktan sonra var ama)olmasın ve yolların düzgün olduğu rotayı seçmek istiyorum.Navigasyon olarak sygic en güzel yolu gösteriyor gibi.Sizin tavsiyeleriniz nelerdir,yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 En duz yol denizliden nazilli aydin çine yatagan milas bodrum yoludur Muhla kavakliderede gorev yaptigim icin bolgeye hakimim. Kavaklidere bozdogan yolu asiri virajli ve daglik. Denizli kale mugla merkez istikameti ise virajli ancak yollar genelde genis. Bir kisminda yol calismasi var. Tavsiyem aydin uzerinden gitmeniz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 On 7/16/2017 at 0:05 PM, Arda P. said: aşırı viraj(dağ yolu gibi,denizliden çıktıktan sonra var ama)olmasın ve yolların düzgün olduğu rotayı seçmek istiyorum Milas Havaalani en optimum tercih olur On 7/16/2017 at 0:11 PM, Resul özdemir said: En duz yol denizliden nazilli aydin çine yatagan milas bodrum yoludur +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap