Umit S Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2017 Aracımın son 10 gündür ön soldan 2. sensörü takılı kalıyor. Siteden çıkarken kapıya yaklaştığımda -ki 2 metreden fazla- ya da trafikte sensör ötmeye başlıyor. hızımı artırmasam ötmeye devam ediyor. Servise götürdüm, usta içeride denedi duvarlara yaklaştı ötmedi. Normal dediler gönderdiler. Belki başından geçen vardır. Sizce ne yapmalıyım. Acil yardım... Resimde ekledim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Eskici Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 plakalıktan dolayı bazı araçlarda böyle sorunlar olabiliyor eğer plakalık varsa bi söküp deneyin derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Acil olan durumu anlayamadım ama servisinizin gerekli cevabı vermiş bir şey yaptırmaya gerek yok arıza yazısı çıkana kadar. Başından geçen var mı? Arama bölümünden arama yaparak ilgili yorumlar kontrol edilebilir, Kuga olması şart değil tüm son jenerasyon araçlar aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umit S Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 bir kaç gün sonra 1 aylığına küçük bir şehre gideceğim. Servis yok. Bana sıkıntı çıkarır mı diye. Bide arama yaptım çıkmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 sorun varken gösterin servise, nadiren yapıyorsa dert etmeyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 14 dakika önce, Umit S yazdı: bir kaç gün sonra 1 aylığına küçük bir şehre gideceğim. Servis yok. Bana sıkıntı çıkarır mı diye. Bide arama yaptım çıkmıyor. Anladım, örneğin: https://www.focusclubtr.com/topic/2308-ön-park-sensörü-hassasiyeti/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umit S Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Eğer takılı değilse, araç ile gelen orjinal plakalığı takıp, bir süre onunla kullanmayı deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Arada benimde sağ ön 2. sensör de öyle takılı kalıyor. Ama ben takmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Özellikle trafik ışıklarında falan Mondial ebatlarında motorlar yanından geçerken mesafe uzak da olsa birkaç saniye düz bir şekilde ötüyor benim ki de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umit S Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Murat bey aracın orijinal plakalığını görmedim. Servis kendi plakalığını takmış. Servise bi soralım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Genelde bagaja atıyorlar. Servis onu kullanmasa bile size vermeliydi. En kötü size bir tane bulurlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umit S Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2017 Sorun çözüldü. Plakalıktanmış. Yardımlarınız için hepinize teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap