Berkay Senel Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Arkadaslar dun resimlerini koymustum benim arabamın.. Satıp hb almayı dusunuyorum .. Bugun bi teklif aldım 2010 trend x sedan füme dizel focusuma karsılık 2011 focus collection dizel hb beyaz ... Bnm arabam 75 binde 3 yıl daha garantılı .. Diğer arabanında 2 .5 sene garantısı devam edıyor ve 20 binde.. Trend x : 90 hp orjinal sadece arka tampon boyalı Collection: 110 hp orjinal boya yok trend x ten farkı deri direksiyon çelik jant ve cruise control ... Collection a karsılık benim arabam ve ustune 6500 lıra istiolar.. sizce edermı bu 2 araba arasında bu kadar fark.. model , km motor sizce edermi ? Dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırım .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Titanium bakma şansın yokmudur ? Modifiye mi yapacaksın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berkay Senel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 titanium km si cok fazla oluyo cok bi farkıda yok sanırım motor aynı ondekı nıkelajları siyah kaplıcam zaten içerde otomatık klıma ve kol dayama guzel olurdu aslında ama fiyat cok artıyor.. birazcık oynıcam tavan aynalar siyah kaplıcam cam filmi xenon ilk etapta sonra yavas yavas devamı gelır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 titanium km si cok fazla oluyo cok bi farkıda yok sanırım motor aynı ondekı nıkelajları siyah kaplıcam zaten içerde otomatık klıma ve kol dayama guzel olurdu aslında ama fiyat cok artıyor.. birazcık oynıcam tavan aynalar siyah kaplıcam cam filmi xenon ilk etapta sonra yavas yavas devamı gelır Sen bilirsin madem öyle; Yeni aracın km'si 20 binmiş..garantisi de mevcut..ÜstÜne donanımda ekleniyor heralde birkaç tane..Olabilir yani neden olmasın..Madem modifiye de yapacaksın.. Hayırlısı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berkay Senel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 inş dusunuyorum işte aslında kıyamıyorumda arabama ama bakalım inş =) bu arada senin arabada yaptıgın modifiye varmı resımlerını bulamadım ama =) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 inş dusunuyorum işte aslında kıyamıyorumda arabama ama bakalım inş =) bu arada senin arabada yaptıgın modifiye varmı resımlerını bulamadım ama =) Hayır yok Benim arabam kısmında modifiyeli araçlar mevcut biraz aramak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berkay Senel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Hayır yok Benim arabam kısmında modifiyeli araçlar mevcut biraz aramak lazım bulucam şimdi :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2012 Modifiye konusunda Erkan abi'yi tek geçerim. Şöyle arabasının linkini vereyim. http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/1257-2005-ford-focus-coupe-adim-adim-st-ye-donus06-st-326/page__fromsearch__1 Aman maşallah' ı eksik etme. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap