Şahin Doğan Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2017 S.a arkadaslar 3 yildir focus 1.6 titanyum 2012 kullanicisiyim ve arabamdan cok memnundum. Ancak hanimin baskisi ile satmak durumunda kaldim ve pazartesi arabayi almaya geliyorlar. Asagida siraladigim arabalar arasinda kararsiz kaldim. Firkirleriniz benim icin degerli. 2013 i30 elite otomatik dizel 2015 308 active bluehdi otomatik 2015 focus vti otomatik titanyum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 14 dakika önce, Şahin Doğan yazdı: Ancak hanimin baskisi ile satmak durumunda kaldim Bu durumda yeni alınacak olana da hanım karar versin. 17 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 1 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Bu durumda yeni alınacak olana da hanım karar versin. Doğru dedin abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 308 alın bence. Genel olarak hepimizin yorumları test bölümünde vardı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 53 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Bu durumda yeni alınacak olana da hanım karar versin. Ona gore otomatik olsun yeter. ? 52 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 308 alın bence. Genel olarak hepimizin yorumlarımız test bölümünde vardı. Tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2017 Power shıft tdcı focus alın bence eğer o kadar bütçem yok diyorsanız i30 un 2014 den sonraki modellerinde olan 7ileri DCT olan otomatik dizelini tercih ediniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 İ30 çok güzel araba ancak: araç 1500 kg üstü (cam tavanlı olanı) yakıtı Erzincan trafiğinde bile 7 lt den aşağı düşmüyor (ş.içi) süspansiyon olarak bana focustan sert geldi ayrıca yalıtımı da o kadar ii değil ama vites geçişleri çok güzel donanım olarak gayet iyi, araç içi çok ferah ve bagajı da büyük ve kullanışlı. Focus ve 308 hakkında bilgim yok ikisininde direksiyonuna geçmedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 (düzenlendi) 10 saat önce, Şahin Doğan yazdı: Ona gore otomatik olsun yeter. O kadar basit olmuyor bazen. Onayını al mutlaka (tecrübe konuşuyor). Seçenekler arasında ben de Peugeot derim, hem daha yeni, hem motor ve şanzıman başarılı. Bu saatten sonra atmosferik motorlu Focus alınmaz, sonra gelsin LPG hesapları. Hyundai ancak fiyat olarak özellikle cazipse düşünülebilir. Ben de yazmışım: Temmuz 19, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 308 iyidir iyi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Gizliden bir Peugeot 308 hayranlığı var forumda sanırım. Şu testleri gördükten sonra Hyundai i30 gözümde yok artık. https://youtu.be/DR9FDG4VNbY https://youtu.be/ZizIBkHIvZo Dediğiniz Focus içinse şu yorum yeter. 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: Bu saatten sonra atmosferik motorlu Focus alınmaz Eee o halde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Gizliden bir Peugeot 308 hayranlığı var forumda sanırım. Şu testleri gördükten sonra Hyundai i30 gözümde yok artık. Dediğiniz Focus içinse şu yorum yeter. Eee o halde... Yalnız testteki i30 sw. Pek eşit bi kıyaslama olmamış sanki. Sw aracın arka tarafı hb araçtan fazla savuracağı kaçınılmaz sondu. Focus elbette i30dan daha iyi yol tutuşa sahip fakat bu videolar örnek gösterilemez bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Buradaki olay o değil, yüklü durumda araçların tepkisi. Sıradan geyik testi değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür nail Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2017 kesinlikle 308 başarılı hele otmtik tadından yenmez 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Şahin,Tercihler arasından i30 u Adana Mersin seyahatlerinde iki üç kez kiralama durumu olmuştu ve açıkcası firmaya olan önyargım bir tarafa, yakıt,otomatik vites geçişleri ve otobandaki (Adana Mersin) performansı beni etkilemişti, dizel cam tavanlı olan için yazıyorum, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 2015 308'de hangi vites var. EAT6 ise en mantıklısı 308 görünüyor (dizel ve daha yeni olduğu için). 308 iyidir, tutulmuyor ayrı. İç tasarım kullanışlı değil (bana göre çirkin). Ama yakıt tüketimi, iç hacim, dış tasarım vs başarılı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap