Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 9 saat önce, Murat Kavuk yazdı: EAT6 ise Öyle... Bu şanzıman için Aisin'i kutlamak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Focus ya da i 30 derim. Bu ikisi dışında, skoda octavia, mazda3, gluetta ya da opel astra hb'i de tavsiye ederim. En yakın arkadaşımda gluetta var. Sürekli de biniyoruz katır gibi. Öyle etraftan duyduğumuz gibi, parçası bulunmayan ve bakım onarımı pahalı olan bir araç değil. Zaten alfa, fiat, lancia ortak markalar seat skoda vw gibi.. arkadaşımda 1.6 dizel gluetta var.. kaputun altında bildiğin 1.6 multijet linea motoru var.. ufak tefek farklar var işte motor yazılımı falan fulun.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2017 19.07.2017 - 08:32 tarihinde, Muhammed Kavlak yazdı: İ30 çok güzel araba ancak: araç 1500 kg üstü (cam tavanlı olanı) yakıtı Erzincan trafiğinde bile 7 lt den aşağı düşmüyor (ş.içi) süspansiyon olarak bana focustan sert geldi ayrıca yalıtımı da o kadar ii değil ama vites geçişleri çok güzel donanım olarak gayet iyi, araç içi çok ferah ve bagajı da büyük ve kullanışlı. Focus ve 308 hakkında bilgim yok ikisininde direksiyonuna geçmedim. 7 ileri DCT ler gayet az yakıyor eskiler 6 ileri tork konvertörlu biraz fazla yakıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 10 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: 7 ileri DCT ler gayet az yakıyor eskiler 6 ileri tork konvertörlu biraz fazla yakıyor. Sürüşten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 2016 modeli var arkadaşımda ara ara bende kullanıyorum saf şehir içi ortalama tüketim 7,5-8 civarında dolanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 (düzenlendi) 16 saat önce, Muhammed Kavlak yazdı: Sürüşten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 2016 modeli var arkadaşımda ara ara bende kullanıyorum saf şehir içi ortalama tüketim 7,5-8 civarında dolanıyor 2 hafta önce yeni i30 u test ettim tüketim ve perfomans çok iyiydi yanılmıyorsam aynı motor ve 7ileri Dct şanzıman var ikisindede .Test aracı olmasına rağmen tüketim 8.7 lt idi...Aracı biz aşırı sıkıştırdik zeten test aracını herkes zorluyordur ona rağmen tüketim çok iyiydi performansıda gayet başarılı buldum 3bin devirden sonra ise araç dahada istekli gidiyordu .Eski 6ileri tork konvertörü i30 lar dediğiniz gibi tüketime sahip ama DCT ler gerçekten iyi bir tüketime sahip sürüşde tabiki bu işte önemli bir faktör dizel focusla bende 8leri görüyorum hep şehir içi ve biraz basarsam gaza Temmuz 21, 2017 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Kendimizi zorlayarak limiti biraz yukseltik fiyat araligini 75-80 araligina getirdik. Suan i30 nun 2015 7 ileri olan elitine bakiyoruz ama bir yandanda herkez okadar para ona verilirmi doyerek kafami karisitiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Bence verilir. Çok arkadaşım var kullanan, hepsinin de lastiklerini ben değişiyorum. Araçtan çok memnunlar. Özellikle dct şanzumandan çok memnunlar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2017 (düzenlendi) 80'e 1.5 Tdci powershift focus bulabilirsiniz. Trend x hatta belki style. Aşağıdaki ilk gözüme çarpan örnek. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boya_degisen_yok-hatasiz_2015_36-bin-km-de-focus-hb-style-464176729/detay --9 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Şahin Doğan yazdı: fiyat araligini 75-80 araligina getirdik. Temmuz 22, 2017 Serkan Z. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap