Rıdvan Eskici Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2017 Merhabalar, B sınıfı yada C sınıfı hatchback şehir içinde kullanım rahatlığı açısından araç arıyorum sorunsuz az yakan sağlam teknolojik . - Benzin/Dizel farketmez. ( Aslında dizel tercihim bakımı ıvırı zıvırı benzinliye göre masraflı ama hem yakıt hem yokuş performansı iyi ) benzinli olursa LPG ile uyumlu olursa iyi olur malum benzin fiyatları cok can yakıyo -En Fazla 40.000 TL. -Mümkünse motor çekiş konusunda orta yada iyi performanslı -Teşekkürler önerilerinizi bekliyorum iyi günler.Not: 2004 Model 1.3 Multijet palio vardı sattım motoru çekişi iyiydi fakat konfor kalite güven hissiyatı yoktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 bi dizel fiesta iyi gider size o zaman, C Sınıfı biraz yüksek modelli Hb için biraz daha bütçe lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Kriterler çok geniş biraz zevke kalmış aslında. Polo 1.6 tdi Fiesta 1.5 tdci Peugeot 1.4 HDi alınabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Eskici Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 22.07.2017 - 00:53 tarihinde, çağlar çetinkaya yazdı: bi dizel fiesta iyi gider size o zaman, C Sınıfı biraz yüksek modelli Hb için biraz daha bütçe lazım 22.07.2017 - 01:05 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Kriterler çok geniş biraz zevke kalmış aslında. Polo 1.6 tdi Fiesta 1.5 tdci Peugeot 1.4 HDi alınabilir. Fiesta ile 1.6 Mjet Fiat bravo arasında kararsız kaldım doğrusu bravo nasıldır pek bilmem ama genel bakışta 1.6 mjet 300 nm tork 120 hp bayağı cazip geliyo insana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Bravo ikinci el değeriyle sizi üzecektir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 3 dakika önce, Serkan Z. yazdı: Bravo ikinci el değeriyle sizi üzecektir. Ayrıca yedek parçası da her zaman düşünülenin üzerindedir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2017 11 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Ayrıca yedek parçası da her zaman düşünülenin üzerindedir Bir ara 1.3 multijet 95 Hp Punto vardı bende. 2010 yılında alternatörün sadece bilyasını 450 liraya değiştirmiştim. 75'lik olsaymış komple Alternatör 500 liraymış. Fiat'ta bu tip araçların yedek parçasının yanına yaklaşılmıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap