Mert Büyüksu Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 1, 2012 Merhaba, Bildiginiz gibi Focus 3' te isitmali ayna sadece Titanium' da var. Elektrikli ve isitmasiz olan aynaya isitma eklemek icin neler yapmak lazim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aziz Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 (düzenlendi) Arkadaslar simdi elektirikli katlanir ve isitmali ayna fiyati hakkinda bilgisi olan varmi ? Sanirim tesisat isi riskli ama sonucta elektirikcilerde çozulebilir sanirim ? Şubat 18, 2015 Aziz Akın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Ford, bazi donanimlar konusunda super tuhaf bir firma bence. Arka tarafta elbise askısı olup tutacak olmaması... =) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Arkadaslar simdi elektirikli katlanir ve isitmali ayna fiyati hakkinda bilgisi olan varmi ? Sanirim tesisat isi riskli ama sonucta elektirikcilerde çozulebilir sanirim ? Biri çözmezse kış bitecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Biri çözmezse kış bitecek Abi sen çok heveslisin bu işe fakat hani yaptırsan arabana "bu muydu yahu" diyeceğin bir özellik bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Abi sen çok heveslisin bu işe fakat hani yaptırsan arabana "bu muydu yahu" diyeceğin bir özellik bence. Rahatsizim ben o ayna kuru olacak. [emoji16] Arabayı sırf bu yüzden satabilirim. Tek önem verdiğim donanım. Gazi freni direksiyonu birde ayna ısıtması olsun yeter [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Bende var da bi işe yaradığı yok anca kendini ısıtıyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aziz Akın Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Bende var da bi işe yaradığı yok anca kendini ısıtıyor Gayet kuru oluyordu ama benim bildiğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Gayet kuru oluyordu ama benim bildiğim. Latife yaptım hocam aynayı ısıtıyor da biz hala üşüyoruz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ErkanK Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2016 Daha önceki arabam 2005 modeli ve ısıtmalı Yan ayna vardı. Şimdi 2015 model focus kullanıyorum ama ayna yağmur tutacak diye düşünüyorum bu yüzden arabayı bile değiştirmeyi bile düşünüyorum Ford ucuz kahramanlık yapmış boş boşuna Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem balcı Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2018 Aracı satacağım için ugrasmadim ama aslında basit kapı yüzlerini ve dikiz aynalarini sokuyoruz dikiz aynası ında camlarını çıkarıp yerine YENI 1 Çift Sol ve Sağ Dikiz Ayna Cam Ford Odak 2012-2017 için Yan Dikiz Aynası Camı araba Stylinghttp://s.aliexpress.com/y6NFnAN3?fromSns=Copy to Clipboard Isıtma rezidans li aynaları takip kablosunu uygun şekilde yerleştiriyoruz Tesisat var yada yok takilmayin 1 lik 1.5 kablo ile kapı korugunun boş tarafından delip geçiriyoruz son olarak arka cam isiticinin düğmesinin kaldırıp kaldıramayacağı meçhul olduğundan araya bir role arka cam düğmesinin çıkışından tetikleme is tamm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mert Büyüksu
Merhaba,
Bildiginiz gibi Focus 3' te isitmali ayna sadece Titanium' da var. Elektrikli ve isitmasiz olan aynaya isitma eklemek icin neler yapmak lazim?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 25 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap