Servet Ö. Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2017 "15 Temmuz Şehitler Köprüsü" 'nde dün gece arabasından tartışmak için inen bir kişiye motorla çarpmış, çarptığı kişi olay yerinde, Barkın kaldırıldığı hastanede vefat etmiş. Tanımasamda, izlediğim videolarından samimiyeti ve efendiliği sayesinde severek izlediğim birisiydi. Allah rahmet eylesin. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Çok üzüldüm. Kendisini takip ederdim. Samimi bir kişiliği vardı. Allah rahmet eylesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Üzüntü verici,çok sempatik bir insandı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Maalesef üzücü bir durum, Allah rahmet eylesin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Allah rahmet eylesin. Doyamadan çok erken gitti. Kendi belirttiği gibi sevdiği işi yaparken rahmetli oldu. Binlerce adamın hayatını kurtarmış biri olarak mekanı cennet olur inşallah. Çok üzüldüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 İnanamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Köksal Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Motosiklet konusunda çok şey öğrendim kendisinden. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Çok zamansız bir ölüm. Allah rahmet eylesin. Biz hayat için planlarımızı yaparken, hayatın bizim için farklı planları oluyor. Ne yazık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Allah rahmet eylesin, pek zamansız olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Bende bazen izlerdim videolarını dediğiniz gibi samimi ve iyi niyetli bi abiydi.. ALLAH Rahmet eylesin.. Kader ölüm nerde kimi alacagı belli olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Allah rahmet eylesin araç kapılarına takmıştı. Birçok motosikletlinin kaza yapmasına bunlar sebep diyordu. Bende severek izlerdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 üzüldüm yorumları söyleyiş tarzı çok içtendi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 İnternetteki çoğu bilgi yanlış arkadaşlar, karşı şeritte eşiyle tartışan adam arabayı durdurup karşı şeride (Barkın'ın şeridi) geçiyor. Barkın duramayıp adama çarpıyor, adam olay yerinde Barkın da hastanede yaşamını yitiriyor. Kapıya çarpma vs yok. Yarın (26.07.17) Çengelköy Mezarlığı içindeki Kerem Aydınlar Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecekmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Otohaberde de kadına çarpmış olarak yazılmıştı. Zaten ne değişir ki ? Bir insanın sorumsuzluğu 2 cana maloldu. Yazık gerçekten. Çok yazık hem de.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Gitmediğime en çok pişman olacağım cenaze sanırsam. Eksikliği doldurulamayacak bir insan daha gitti aramızdan. Allah rahmet eylesin tekrar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap