Misafir Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2017 Merhaba arkadaşlar, benim ecoboost ile dün itibari ile vedalaştık. Kendisi ile masraflı bir beraberliğimiz vardı. Sorunları bitmek bilmedi ben kazandım o yedi ve hala yemeye devam ediyordu . Çesitli bir çok değişiklik yapmıştım üzerinde hepsi ile beraber satışını yaptık Özetle yine araç almak niyetindeyim. 1.5 tdci focusu Trend x'den Titanium donanımına kadar deneyimleme fırsatım oldu kaan abinin sayesinde ve beni şanzıman motor ikilisi çok etkiledi . Şuan 1.5 tdci focus titanium bakıyorum. Bütçe 90k' ya kadar . Bu fiyat bandında 1.5 ecoboost mondeo da bulmak mümkün ancak cok yakmasi ve kullanıcı yorumları beni biraz mondeodan uzaklaştırdı. Volvonun 1.6 dizel powershift ikilisine de pek isinamadim . 1.5 tdci focus ile devam etmek niyetindeyim ! Sizlerinde değerli görüş ve önerilerinizi aldıktan sonra karar vermek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Ben focustan sonra yine focus bakmazdım değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi fikrim bunu bir kenara bırakırsak 1.5 tdci ps kalkış 0-50 gibi diyeyim benide çok etkilemişti şimdiden Yeni alacağınız aracınız hayırlı olsun, başka bir alternatif aklıma gelirse paylaşırım kafa karıştırmak bedava 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Ben derim ki kafana yatan hoşuna giden ve eşinizinde severek binebileceği bir araç almanız.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Bende olsam focusu satip focus almazdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Niye alınmasın, alınır. Ben aynı ayakkabıyı 5-6 çift giyiyorum. Dizel otomatik fırsat bulursan al bi şey abi seneye mk4 style alırız. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Focus`tan ayrılalı birkaç ay oldu. Yine focus bakabilirim. Bakıyorum bakıyorum yine focus bakarken buluyorum kendimi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Wag grubunun araçlarına karşı antipatim var . Ford içind e kaybolup duruyorum. Ilanlardaki 1.5 dizel otomatik araçların hepsini hatim ettim 1 haftadır . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 İçi küçük demezseniz bmw 1 serisi bakılabilir yada bütçe 100 bin üstü olabilirse 3.16i olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 İçi küçük demezseniz bmw 1 serisi bakılabilir yada bütçe 100 bin üstü olabilirse 3.16i olabilir. 100 bin üstüne çıkamam çıksam bmw 3 40th edition ilk tercihim olurdu . 85 92 k civarı bütçem var. Bu bütçeye de en uygun araç 1.5 tdci focus titanium görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 @Mustafa Yilmaz satiyordu 1.5 otomatik titanium araci vardi bizim forumda satilik bolumunde. Araci begenirsen bisiler yapar belki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 [mention=16259]Mustafa Yilmaz[/mention] satiyordu 1.5 otomatik titanium araci vardi bizim forumda satilik bolumunde. Araci begenirsen bisiler yapar belki [emoji4] Tekno ve Sunroof olaydı iyiydi. Sony de olsa fena olmazdı [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Özer, acele etmeden stres yapmadan tercih yap kolay gelsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 7 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Tekno ve Sunroof olaydı iyiydi. Sony de olsa fena olmazdı 90 k onlarin hepsi bi arada zor gibi bea. 2015 uzeri temiz ve istedigin gibi bisey 100 k. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Özer, acele etmeden stres yapmadan tercih yap kolay gelsin [emoji4] Teşekkür ederim bekir abi işe araçla gidip gelmem nedeniyle servis imkanı olmaması problem yoksa acele etmek istemiyorum 90 k onlarin hepsi bi arada zor gibi bea. 2015 uzeri temiz ve istedigin gibi bisey 100 k. 92 k ya 2015 buldum 36000 'de tekno sunroof, adaptif bi xenon , sony navi geri görüş dahil metalik renk ancak aracın servis geçmişine baktığımda aracın sağ çamurluk ve amartsor , volan değişmişti beklemeye aldık o aracı şuan için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2017 4 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Teşekkür ederim bekir abi işe araçla gidip gelmem nedeniyle servis imkanı olmaması problem yoksa acele etmek istemiyorum 92 k ya 2015 buldum 36000 'de tekno sunroof, adaptif bi xenon , sony navi geri görüş dahil metalik renk ancak aracın servis geçmişine baktığımda aracın sağ çamurluk ve amartsor , volan değişmişti beklemeye aldık o aracı şuan için Bu tip seyler oldumu bulanabiliyor. Karar senin.. hayirlisi olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar