Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2017 (düzenlendi) full muş gibi gösterilen yüksek kmli D sınıfı yerine Gırtlak dolu focusu tercih ederim. Oyum focus dan yana Temmuz 26, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 focusu satıp yine focus alabilirim başka arayışlar içine girmem aracımdan çok memnunum, focusu satınca ilk bakacağım model focus 1.5 tdci powershift, tek korkum aracı satıp yeni araç bulma süreci, birde focusu sıfır almıştım kıyamıyorum çiçek gibi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 17 saat önce, Zınar Turgut yazdı: Kafamda ki araç aslında benzinli DSG Jetta idi. Sonra baktım o fiyatlara makyajlı kasa 2014 - 2015 TDI DSG alınabiliyor. Biraz daha kurcalayınca o fiyatlara 2013 - 2014 Passat Highline denk gelebileceğini görünce potaya onuda koydum. Fiyat sabit ama bu şekilde gidişat 2006 Audi A6 da falan biterse şaşırmam Benim VAG düşüncem açıkçası aracı ihtiyaç halinde elden çıkarabilme hızına bağlı. 2 Jetta buldum ikiside aradığımda satılıyorlardı Nasip değilmiş deyip geçtim. Yoksa Focus'ta ki sessizliği ve tokluğu Jetta'da bulabilecek miyim bilmiyorum ama bagaj ve iç hacimde ciddi fark olduğunu görüyorum. Sizinki tam böyle olmuş Hocam. 1 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 20 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Madem öyle, bununla bi pazarlığa tutuş o zaman. Rengi de benim en sevdiğim Arabada olabilecek herşey var gibi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-calisanindan-focus-titanium-x-sanroof-tekno-bi-zenon-465463927/detay bu takibimde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Sedan araç bakıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Daha önce buralarda biryerde yazmıştım kullandığım şirket aracı "Jetta TDI DSG" 50 bin km. de. şanzımanda titreme var, vites seçiş konusunda kararsız ve çoğu zaman yanlış vites şeçiyor diyordum. Araç geçen hafta km. bakımına gitti servis şanzıman sorunu nedeniyle aracı teslim etmedi, bu hafta DSG şanzımanı iniyor, açtıktan sonra durumu hakkında bilgi verilecek. kiralık araç olduğu için ikame araç talep edildi, passat geldi yine 1.6 TDI DSG. Bunda Jetta da tespit ettiğim konuların hiçbiri yok şuana kadar. TDI+DSG ikilisine dikkat diyorum birkez daha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 10 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Daha önce buralarda biryerde yazmıştım kullandığım şirket aracı "Jetta TDI DSG" 50 bin km. de. şanzımanda titreme var, vites seçiş konusunda kararsız ve çoğu zaman yanlış vites şeçiyor diyordum. Araç geçen hafta km. bakımına gitti servis şanzıman sorunu nedeniyle aracı teslim etmedi, bu hafta DSG şanzımanı iniyor, açtıktan sonra durumu hakkında bilgi verilecek. kiralık araç olduğu için ikame araç talep edildi, passat geldi yine 1.6 TDI DSG. Bunda Jetta da tespit ettiğim konuların hiçbiri yok şuana kadar. TDI+DSG ikilisine dikkat diyorum birkez daha. Bugün dayıma sordum tekrar a3 te a4 te sıkıntı yok dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2017 50 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Bugün dayıma sordum tekrar a3 te a4 te sıkıntı yok dedi A3 ten emin degilim ama A4 te multitronic sanziman vardi. CVT yani Bir saat önce, Aydın Baran yazdı: Daha önce buralarda biryerde yazmıştım kullandığım şirket aracı "Jetta TDI DSG" 50 bin km. de. şanzımanda titreme var, vites seçiş konusunda kararsız ve çoğu zaman yanlış vites şeçiyor diyordum. Araç geçen hafta km. bakımına gitti servis şanzıman sorunu nedeniyle aracı teslim etmedi, bu hafta DSG şanzımanı iniyor, açtıktan sonra durumu hakkında bilgi verilecek. kiralık araç olduğu için ikame araç talep edildi, passat geldi yine 1.6 TDI DSG. Bunda Jetta da tespit ettiğim konuların hiçbiri yok şuana kadar. TDI+DSG ikilisine dikkat diyorum birkez daha. Burda soyle bir durum soz konusu! VW' nin iyi niyet garanti sistemi cok iyi calisiyor. Ben 2005 Golf V (DSG degil), ve 2007 Caddy DSG sanzimanlarini garantileri bittikten sonra degistirttim. Hemde sadece sorunu soyleyerek. Hic birsey demeden kendileri parca siparisi verdi ve degistirdi. Aracin surekli servis bakimli olmasi yeterli. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 O değilde muşta olan üyemiz var mı bir araç var bakabilir mi acep? @Bahattin Arık @Alper Ş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 27.07.2017 - 13:03 tarihinde, Zınar Turgut yazdı: A3 ten emin degilim ama A4 te multitronic sanziman vardi. CVT yani Burda soyle bir durum soz konusu! VW' nin iyi niyet garanti sistemi cok iyi calisiyor. Ben 2005 Golf V (DSG degil), ve 2007 Caddy DSG sanzimanlarini garantileri bittikten sonra degistirttim. Hemde sadece sorunu soyleyerek. Hic birsey demeden kendileri parca siparisi verdi ve degistirdi. Aracin surekli servis bakimli olmasi yeterli. Tam olarak hangi kombinasyonla geliyor bilmiyorum ancak dayımdaki makyajlı b8 2.0 dizel 177hp quattro stronic. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Bende bugün 2013 trend x 100 bindeki tdci focusu 58.250 ye sattım.75 bine kadar focus bakıyorum önceliğim düşük km mca sedan style 2014 veya 2015 tavsiyeleriniz bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 43 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Bende bugün 2013 trend x 100 bindeki tdci focusu 58.250 ye sattım.75 bine kadar focus bakıyorum önceliğim düşük km mca sedan style 2014 veya 2015 tavsiyeleriniz bekliyorum Aman direksiyona dikkat. Direksiyon simidi değişmiş olandan alın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 --17 dakika sonra eklendi--http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-1.5tdci-otomatik-focus-2015-koc-finans-bayii-466022178/detayBu ilana ne diyosunuz kaça alınır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Değişeni olmayan sürtmeden dolayı boyalı arabalarada bakabilirsin. Daha Ucuza gelir. Tabi boya takıntın yoksa. Bide İstanbul daki bu dolu afetinden sonra hafif ezik birsürü araba vardır şimdi piyasada. Bayağı uyguna bulunulabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 (düzenlendi) 02.08.2017 - 21:32 tarihinde, Yasin Taşcı yazdı: Bende bugün 2013 trend x 100 bindeki tdci focusu 58.250 ye sattım.75 bine kadar focus bakıyorum önceliğim düşük km mca sedan style 2014 veya 2015 tavsiyeleriniz bekliyorum Çok iyi fiyata satmışsınız aracınızı. Ben 2015 34 binde MCA TrendX i 68000' e satamıyorum Hemde direksiyonu değişmiş Ağustos 4, 2017 Zınar Turgut tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar