Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Çok iyi fiyata satmışsınız aracınızı. Ben 2015 34 binde MCA TrendX i 68000' e satamıyorum [emoji4] Hemde direksiyonu değişmiş [emoji4]Abi şuan bi araç alıyom önce deseydin sana müşteri olurdum:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 2 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Abi şuan bi araç alıyom önce deseydin sana müşteri olurdum:) Nasipten ötesi yok Hayırlı olsun şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Nasipten ötesi yok [emoji4] Hayırlı olsun şimdiden. Teşekkürler sağolasın 2016 octavia 1.0 tsı alıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Hadi ya. Bugüm Skoda bayilerinde sorup duruyordum. Araç ile alakalı görüşlerini aldıktan sonra belirtebilir misin? Radarımda olan bir araç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Hadi ya. Bugüm Skoda bayilerinde sorup duruyordum. Araç ile alakalı görüşlerini aldıktan sonra belirtebilir misin? Radarımda olan bir araç.Tabi konusunu açacam 2 gündür kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Bu ara ihtiyaç kredilerinde en uygun hangisi acaba ziraat 1,29 diyor ama kefil istiyor. Halkbank 1,19 diyor . Maaşı akbanktan alıyorum onlarda 1,35 den veriyorlar. 45bin için 20 bin faiz alıyorlar 48 ay için .Var mı son zamanlarda kredi için başvuruda bulunan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Ihtiyac kredisinde tanidik bankaci bulmak, sube mudurunu tanimak, onun gorus bildirmesi cok fazla avantaj sagliyor... tecrubemdir.. ayrica maas bankasi genelde en uygun faizle kredi cikaran banka olur. Tabiki banka kredi notunuzda onemli.. 70 bin ihtiyac kredisi talep edip 60 bin alan arkadasim var. Bunun sebebi tamamen bankacinin gayreti.. ayni bankadan 50 bin talep ettim. Bana 40 bin verdiler. Benim baska bir bankaya borcum vardi arkadasinda. Hatta onun borcu benimkinden fazlaydi... sozde 50 binden fazla ihtiyac kredisi vermiyordu banka...8 ay once 1.14 den 36 binlira cektim akbanktan. Umarim bu bilgiler isinize yarar.. samimi bankaci arkadasiniz varsa o daha iyi faydali bilgiler verebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Ihtiyac kredisinde tanidik bankaci bulmak, sube mudurunu tanimak, onun gorus bildirmesi cok fazla avantaj sagliyor... tecrubemdir.. ayrica maas bankasi genelde en uygun faizle kredi cikaran banka olur. Tabiki banka kredi notunuzda onemli.. 70 bin ihtiyac kredisi talep edip 60 bin alan arkadasim var. Bunun sebebi tamamen bankacinin gayreti.. ayni bankadan 50 bin talep ettim. Bana 40 bin verdiler. Benim baska bir bankaya borcum vardi arkadasinda. Hatta onun borcu benimkinden fazlaydi... sozde 50 binden fazla ihtiyac kredisi vermiyordu banka...8 ay once 1.14 den 36 binlira cektim akbanktan. Umarim bu bilgiler isinize yarar.. samimi bankaci arkadasiniz varsa o daha iyi faydali bilgiler verebilirTanidik banka şube müdürü vardı akraba o da % 1.35 altında şuan düşütemediklerini söylemişti. Genel müdürlük ile konuşulmuştu. ( Akbank). Şuan için en uygunu halkbank ondada %1.29 ancak kefil vs olunca vazgeçmiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Bir saat önce, Özer Aksu yazdı: Bu ara ihtiyaç kredilerinde en uygun hangisi acaba ziraat 1,29 diyor ama kefil istiyor. Ben finansbank enparadan kullandim yil basinda1.29 dan. 30 lira.. Hic kagit belge vs yok telefonda basvurdum. Aninda onayladi ( banklarla aram iyidir ).. En paraya bak derim ama ust limit 30 bin daha fazla lazimsa subeye gitmen lazim sanirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Ben finansbank enparadan kullandim yil basinda1.29 dan. 30 lira.. Hic kagit belge vs yok telefonda basvurdum. Aninda onayladi ( banklarla aram iyidir ).. En paraya bak derim ama ust limit 30 bin daha fazla lazimsa subeye gitmen lazim sanirim..Alacağım araç 93 94 k civarında 40 45 k civarı bir ihtiyaç olacak. Maaş aldığım bankaya %1.35 ile başvuru yaptık (Akbank ) sonuçlanmasını bekliyoruz şuan için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 1.29 bile fazla geldi sonra gözüme ya neyse.. bide kredi kapatma imkani olsun istedigin zaman.. misal para gecti eline erken kapattin mi kalan aya göre faizi almiyor. Kullandigin ay kadar aliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Bunlar gercekten yuksek faizler.. allah yardimciniz olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Bu ara ihtiyaç kredilerinde en uygun hangisi acaba ziraat 1,29 diyor ama kefil istiyor. Halkbank 1,19 diyor . Maaşı akbanktan alıyorum onlarda 1,35 den veriyorlar. 45bin için 20 bin faiz alıyorlar 48 ay için .Var mı son zamanlarda kredi için başvuruda bulunan. Vakıfbanka bi bakın diğerlerine göre uygun gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Vakıfbanka bi bakın diğerlerine uygun gibi.Vakıfbank ile görüştüm. Onlar kefil olmadan kredi vermiyorlar maalesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Vakıfbank ile görüştüm. Onlar kefil olmadan kredi vermiyorlar maalesef. Ben maaş müşterisi olarak bayağı uygun çektim 14200 çektim 15 ay vadeli 15900 ödeyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar