Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 2 saat önce, Mustafa Karaca yazdı: Benim de silmem lazım tavanı ama sarkar diye çekimser duruyorum. Ama sizinki maşallah tertemiz olmuş Teşekkür ederim Mustafa Bey --3 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Hakan Köksal yazdı: Ben de vanish halı deterjanının makine için olanından tavana koltuğa taban halısına makineyle işlem yaptım çıkan çamura inanamazsınız sarkma falan da olmadı her yer pırıl pırıl. ama uzun süre havalandırıp iyice kurumasını bekleyin yoksa nereden temizledim lanet olsun diyebileceğiniz bir koku oluşuyor. (Tecrübe kardeşimin polosu) Zaten bu yüzden en sıcak günleri bekledim ? İki günde kurudu. Araba görebileceğim bir noktada ise camları açık bıraktım. Göremeyeceksem camları bir parmak aralayarak ayrıldım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Köksal Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 36 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı: Havalandırırım o sıkıntı olmaz da. Siz elle değil makinayla mı yıkadınız? Evet makine ile yıkadım öce köpüklü yıkama sonra durulama ve uzun bir süre kurumasını bekleme şeklinde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap