Rıdvan Eskici Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2017 İkinci küçük araç olarak Fiesta'da karar verdim 1.0 GTDi nasıldır alsak yakıt- çekiş konusunda bizi üzer mi ? bilgisi olan büyüklerimden tecrübelerini bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Üzmez gözü kapalı alınır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 (düzenlendi) Buyurun Üzerinden neredeyse dört sene geçti. Sorunsuz gidiyoruz. Çok da memnunuz... Temmuz 30, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Eskici Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Üzmez gözü kapalı alınır. Buyurun Üzerinden neredeyse dört sene geçti. Sorunsuz gidiyoruz. Çok da memnunuz...Yakıt tuketimleri nasildir bilgi alabilirmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 İncelemeyi okumadınız mı? Yakıt bilgisi de vermiştim. Tüm küçük hacimli turbolar gibi basarsan çok kollarsan az yakar. Antalya trafiğinde 6-6,5L/100 km civarında. Mevsime ve trafiğe göre değişiyor. Nadir uzun yol yaptık, ama ben hızlı kullandığım için değerler pek değişmiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Eskici Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Teşekkür ederim o zaman temizinden bulup en kısa zamanda almak lazim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 İncelemeyi okumadınız mı? Yakıt bilgisi de vermiştim. Tüm küçük hacimli turbolar gibi basarsan çok kollarsan az yakar. Antalya trafiğinde 6-6,5L/100 km civarında. Mevsime ve trafiğe göre değişiyor. Nadir uzun yol yaptık, ama ben hızlı kullandığım için değerler pek değişmiyor. Telefondan görünmüyor tapatalk üzerindenmi girmeliyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Eskici Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Telefondan görünmüyor tapatalk üzerindenmi girmeliyiz?Evet bende focusclubtr uygulamasi ile giriyorum bende göremiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Arkadaşlar telefonun direkt tarayıcısından giriniz lütfen, diğer uygulamalar forumun hızını yakalayamıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap