MuratÖztürk Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2017 Merhabalar 2000 model focus ghia sahibiyim Aracımın direksiyon altındaki yükseklik ayar kolu tutmuyor ayarlıyorum yolda giderken atıyor açılıyor biranda direksiyon yukarı aşağı hareket ediyor nasıl sabitleyebilirim fikri olan varsa yardımcı olabilir mi trafikte ciddi sıkıntı yapıyor... Şimdiden herkese teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2017 Benim aracımda böyle bir sorun olsa direksiyon milinin etrafındaki plastikleri söküp kolun ne için geri attığını bulmaya çalışırdım.Ama daha basit bir çözüm isterseniz eğer direksiyon ayarını kullanmıyorsanız,ayar koluna küçük bir delik delip civatayla bulunduğu yuvadaki plastiğe vidalayabilirsiniz.Bu şekilde kolun geri atmasını önlemiş olursunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
MuratÖztürk
Merhabalar 2000 model focus ghia sahibiyim
Aracımın direksiyon altındaki yükseklik ayar kolu tutmuyor ayarlıyorum yolda giderken atıyor açılıyor biranda
direksiyon yukarı aşağı hareket ediyor nasıl sabitleyebilirim fikri olan varsa yardımcı olabilir mi
trafikte ciddi sıkıntı yapıyor...
Şimdiden herkese teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap