Zafer Yusoğlu Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2017 Yarışma 2014 ve 2015 model focus lar içindir. Ama katılmak isteyen diğer arkadaşlara da açıktır. Ayın en güzeline belki Otosan direksiyon değişimi yapar. Direksiyonu garantiden değişenler üzülmesin. İleride belki onlarında soyulur. İlk fotoğraf benden gelsin. 2 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Zafer, azimli gördüm seni ? Devam arkandayız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Hahahaha yaşa abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2017 Yarışmanın adil olmasını istiyorum. Şimdi kendimi birinci ilan etsem şaibeli olcek. Son 1 dakika... --5 dakika sonra eklendi-- Bu olmadı galiba... Süreyi uzattım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap